I februar skabte den britiske sangerinde Aimée Anne Duffy, bedre kendt som bare Duffy, store overskrifter da hun i et opslag på Instagram, skrev, at hun var blevet kidnappet, holdt fanget og voldtaget.

Og nu raser hun på baggrund af sine oplevelser over den ultra-populære Netflix-film '365 days', som hun kræver fjernet fra streamingtjenesten.

Det erotiske, kontroversielle drama med Michele Morrone og Anna-Maria Sieklucka i hovedrollerne, havde premiere i juni. Siden da har filmen ligget øverst på listen over meste sete film.

Filmen baserer sig på Blanka Lipinskas trilogi og handler i store træk om Michele Morrones kontrollerende mafiakarakter, som kidnapper en kvinde spillet af Anna-Maria Sieklucka og giver hende 365 dage til at forelske sig i ham.

Og det er netop det, som Duffy ser som et stort problem. Hun mener, at filmen glamouriserer menneskehandel, voldtægt og kidnapning.

'Ingen burde se på dette som underholdning, og det bør heller ikke beskrives som det,' skriver Duffy ifølge Us Weekly i brevet og fortsætter:

'Det gør mig trist, at Netflix viser sådan en film, som gør kidnapning erotisk og forvrænger seksuel vold og menneskehandel, og gør det til en sexet film.'

'Jeg kan bare ikke tro, hvordan Netflix kan overse, hvor tankeløst, ufølsomt og farligt det er. Det har til og med fået unge piger til at bede Michele Morrone (filmens hovedrolle red.) om at kidnappe dem.'

Afslutningsvis påpeger sangerinden, at hun selv var heldig at slippe med livet i behold, men at det ikke er alle, der er lige så heldige. I skrivende stund har over 50.000 mennesker underskrevet Duffys underskriftsindsamling for at få fjernet filmen fra Netflix.