Den britiske sanger Duffy, som nok er mest kendt for sangen 'Mercy', fortæller nu i et Instagramopslag, at hun er blevet bedøvet med stoffer, voldtaget og holdt til fange i flere dage.

Duffy, hvis rigtige navn er Aimee Anne Duffy, har slettet alle sine billeder på sin Instagramprofil undtagen det ene billede, hvortil hun deler sin tragiske historie.

Til billedet skriver hun blandt andet at grunden til, at hun pludselig gik under jorden, var fordi, hun ikke var klar til at dele sin historie med offentligheden på det tidspunkt.

'En journalist kontaktede mig sidste sommer, og han fik mig til at fortælle hele min historie. Han var sød, og det føltes fantastisk endelig at fortælle nogen om det,' skriver Duffy til opslaget.

Duffy skriver videre, at det tog hende lang tid at komme sig over det, der skete, men at hun er okay nu.

Hun skriver også, at grunden til, at hun ikke brugte sin stemme til at udtrykke sin smerte, var fordi, hun ikke ville have, at verdenen skulle se, hvor ked af det hun var:

'Jeg spurgte mig selv: 'Hvordan kan jeg synge fra hjertet, hvis det er knust?' Og langsomt blev det helt igen,' skriver hun til billedet.

Hun slutter opslaget med at skrive, at hun gerne vil have, at folk respekterer, at det kun er for hende selv, at hun vælger at stå frem med det nu.

Hun ønsker derfor ikke, at hendes familie bliver indblandet.

'Støt mig så det her bliver en positiv oplevelse,' afslutter Duffy.

Duffy, som er 35 år, udkom med sangen 'Mercy' i 2008. Hendes seneste sang, 'Well, Well, Well', udkom i 2010.

Siden har der været stille, men nu står Duffy altså frem igen.