»Undskyld, undskyld, undskyld.«

Nogenlunde sådan lyder det fra sangerinden Sophia Urista fra det amerikanske band Brass Against.

Sangerinden har været i en gedigen modvind i denne uge, fordi hun i weekenden tog den en smule for langt under en koncert på festivalen Welcome To Rockville.

Her kaldte frontkvinden på et tidspunkt en fan op på scenen, hvorefter hun smed bukserne og satte sig overskrævs på sin fan, før hun sendte en voldsom mængde urin direkte i ansigtet på ham.

Episoden medførte efterfølgende massiv kritik, og bandet var derfor ude at undskylde for den bizarre stund.

Sophia Urista har indtil nu forholdt sig tavs om sit tisseri, men natten til onsdag dansk tid har hun delt en udtalelse på sociale medier.

Her beklager hun blandt andet episoden, men hun afviser samtidig, at hun er en såkaldt 'chokmusiker'.

»Jeg er altid gået til grænsen med mit på musik og på scenen, men den dag gik jeg for langt,« lyder det fra sangerinden, som fortsætter:

»Jeg elsker min familie, mit band og mine fans mere end noget andet, og jeg ved, at nogle af jer er blevet krænket over, hvad jeg gjorde, så det vil jeg gerne undskylde for. Det var ikke for at såre jer. Jeg er ikke en chokmusiker, og jeg vil altid prioritere musikken først.«

Selvom Sophia Urista nu har undskyldt for vandladeriet, så kan hun dog ikke forholde sig helt rolig endnu.

Tirsdag skrev The Daytona Beach News-Journal nemlig, at sangerinden måske kan se frem til en straf, da det lokale politi i Florida har igangsat en efterforskning af sagen.

Ifølge lokal lovgivning er det nemlig ulovligt at 'blotte sine seksuelle organer offentligt på en vulgær og uanstændig måde'.

Om politiet anser Sophia Uristas tisseri som 'vulgært og uanstændigt', må tiden vise. Hvis de gør, risikerer hun en bøde på 1.000 dollars (6500 kroner) eller op til et års fængsel.