Det vakte i den grad opsigt, da Alec og Hilaria Baldwin forleden kunne fremvise et sjette barn.

Det er nemlig blot fem måneder siden, at Hilaria Baldwin fødte parrets femte barn.

Som bekendt tager en graviditet ni måneder, og derfor spekulerede medier i, om stjerneparret enten havde adopteret eller benyttet en rugemor til den lille mystiske baby, som Hilaria Baldwin fremviste på sociale medier mandag.

Nu har flere amerikanske medier – heriblandt People og E! News – fået bekræftet fra kilder tæt på familien, at det er en rugemor, der har hjulpet til med familieforøgelsen.

37-årige Hilaria og 62-årige Alec Baldwin har ikke selv kommenteret historien.

Parret, der blev gift i 2012, har dog siden mandag delt yderligere et opslag på sociale medier, hvori de oplyser, at navnet på den lille ny er Lucia.

'Vi er så forelsket i vores datter, Lucia. Ligesom dine brødre og søstre er du en drøm, der er gået i opfyldelse,' skriver parret til opslaget, hvor man også kan se et nærbillede af datteren.

Da  Alec og Hilaria Baldwin afslørede familieforøgelsen på sociale medier mandag, var der flere fans, som undrede sig.

'Hvem er moderen? Hun var ikke gravid. Hun fødte for seks måneder siden', skrev en følger blandt andet, hvilket bestemt ikke blev velmodtaget af Alec Baldwin.

'Du burde holde din kæft og blande dig udenom,' skrev skuespilleren kort og kontant.

Alec og Hilaria Baldwin delte i forvejen fire sønner – henholdsvis Edu, der blev født i december 2020, Romeo Alejandro David på to år, Leonardo Ángel Charles på fire år og Rafael Thomas på fem år – samt en datter ved navn Carmen på syv år.

Alec Baldwin har desuden en 25-årig datter fra sit tidligere forhold med skuespillerinden Kim Basinger.