'Vores kærlighed vil forblive. Vi skal aldrig skilles.'

Det skorter ikke på søde ord i John Legends seneste Instagram-opslag. Et opslag, som han har dedikeret til sin hustru, Chrissy Teigen.

'Vi har oplevet de bedste og de værste tider sammen. At se dig bære vores børn har været så rørende og har givet mig en ydmyghed, som jeg ikke havde før. Jeg er mundlam over den styrke, du har vist gennem de meste udfordrende øjeblikke,' skriver den 41-årige musiker til sin hustru.

Det rørende opslag kommer blot få uger efter, at John Legend og 34-årige Chrissy Teigen annoncerede, at de mistede deres tredje barn kort efter fødslen. Parret har i forvejen to børn på henholdvis to og fire år og ventede barn nummer tre – en søn ved navn Jack – men fødslen forløb alt andet end succesfuldt.

Chrissy Teigen and John Legend på hospitalet ved fødsels af deres tredje barn, der ikke overlevede.
Chrissy Teigen and John Legend på hospitalet ved fødsels af deres tredje barn, der ikke overlevede. Foto: CHRISSY TEIGEN
Vis mere

'Vi er i chok og i den slags dybe sorg, man kun hører om. Den slags sorg, vi aldrig har mærket før. Vi kunne ikke stoppe blødningen og give vores baby de væsker, han havde brug for – på trods af poser og poser af donorblod. Det var bare ikke nok,' skrev Chrissy Teigen efterfølgende.

John Legend optrådte i weekenden til Billboard Music Awards, hvor han dedikerede sin sang 'Never Break' til sin hustru. I sit nye opslag sætter han også ord på betydningen bag sangen.

'Jeg skrev den, fordi jeg tror på, at så længe vi går på denne jord, så vil vi holde hinanden i hånden gennem hver en tåre, gennem hver eneste op- og nedtur og gennem hver eneste udfordring, vi bliver sat over for. Det lovede vi hinanden på vores bryllupsdag for syv år siden, og hver eneste udfordring, vi har mødt, har kun gjort løftet stærkere.'

John Legend og Chrissy Teigen er kendt som værende et af Hollywoods stærkeste powercouples. De er elsket af deres fans, fordi de åbent og ærligt fortæller om alle deres op- og nedture på sociale medier.

Parret ved en tidligere lejlighed på den røde løber.
Parret ved en tidligere lejlighed på den røde løber. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Og det er da også noget af en kærlighedshistorie, der har sat rammerne for deres forhold.

Parret mødte hinanden i september 2006, da Chrissy Teigen var blevet hyret som danser i John Legends musikvideo til sangen 'Stereo'.

Chrissy Teigen har – ifølge Insider – tidligere fortalt, at det slog gnister mellem dem med det samme ved deres første møde, men der gik alligevel et års tid, før de satte sig ned og forsøgte at definere deres forhold til hinanden.

Næsten netop, som de var blevet kærester, slog de dog op, fordi John Legend var på turné, og det stressede ham at skulle prioritere en kæreste. Bruddet varede dog kun en enkelt dag, før de to fandt ud af, at de ikke kunne undvære hinanden.

John Legend og Chrissy Teigen.
John Legend og Chrissy Teigen. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

I februar 2008 stod John Legen og Chrissy Teigen frem sammen på den røde løber for første gang, og siden da har der ikke været nogen vej tilbage.

I december 2011 gik John Legend under en ferie til Maldiverne på knæ og bad Chrissy Teigen om at være hans for evigt, og små to år senere blev de to officielt smedet sammen i noget så uromantisk som en retsbygning i New York.

Dette var dog kun en formel foranstatning, og fire dage senere fejrede de deres forhold med en overdådig ceremoni ved Comosøen i Italien.