For under en måned siden delte stjerneparret Chrissy Teigen og John Legend nyheden om, at de på tragisk vis havde mistet deres ufødte søn.

Siden da har den 34-årige model stort set holdt sig væk fra sociale medier, men nu åbner hun op om det frygtelige tab i et indlæg på sin blog. Det skriver New York Times.

I indlægget fortæller Chrissy Teigen blandt andet om dagene op til fødslen, og om hvordan voldsomme blødninger og komplikationer gjorde, at sønnen ved navn Jack ikke overlevede.

»Efter et par nætter på sygehuset fortalte lægen mig noget, som jeg vidste ville komme. At det var på tide at sige farvel,« skriver Chrissy Teigen og fortsætter:

Chrissy Teigen på hospitalet under fødslen af sin søn, der ikke overlevede.
Chrissy Teigen på hospitalet under fødslen af sin søn, der ikke overlevede. Foto: CHRISSY TEIGEN
Vis mere

»Han ville ikke overleve, og hvis vi fortsatte, var det heller ikke sikkert, at jeg selv ville overleve. Vi havde forsøgt med pose efter pose med blodtransfusioner, men hver eneste gang løb det lige i gennem mig, som om vi ingenting havde gjort. Og sent en nat fik jeg at vide, at det ville være tid til at give slip næste dag.«

Chrissy Teigen fortæller, at hun først reagerede på den hjerteskærende nyhed ved at græde roligt, men at det hurtigt udviklede sig til en så voldsom gråd, at hun dårligt kunne trække vejret.

»Det var et fuldstændigt sammenbrud med snot og tårer over det hele, og hvor min vejrtrækning ikke kunne følge med min dybe sorg. Selv nu, hvor jeg skriver om det, kan jeg mærke smerten over det hele igen.«

Hun fortæller videre, at fødslen dagen efter gik hurtigt, fordi sønnen var så lille.

Chrissy Teigen og John Legend på hospitalet under fødslen af deres søn, der ikke overlevede.
Chrissy Teigen og John Legend på hospitalet under fødslen af deres søn, der ikke overlevede. Foto: CHRISSY TEIGEN
Vis mere

Sønnen er efterfølgende blevet kremeret, så hans aske kan blive lagt i jorden under et nyplantet træ i haven ved det hjem, hvor han skulle have boet, hvis han havde overlevet, fortæller Chrissy Teigen.

Hun og John Legend har i forvejen to børn, henholdsvis Miles Theodore på to år og Luna Simone på fire år.

Chrissy Teigen har samtidig med sit blogindlæg delt et langt og dybfølt opslag på Instagram, hvor hun takker for den støtte, hun og John Legend har fået i den svære tid.

Opslaget kan ses herunder: