Den britiske rockstjerne Noel Gallagher nægter at gå med mundbind.

Det gør han, selvom der i Storbritannien kræves brug af mundbind i de fleste offentlige områder indendørs - såsom i offentlige transport, museer, butikker og storcentre.

»Det er mit valg ikke at gå med mundbind, og hvis jeg får virussen, er det min egen skyld, ingen andres,« siger den 53-årige tidligere Oasis-guitarist i podcasten 'The Matt Morgan'. Det skriver Sky News.

I podcasten kalder Noel Gallagher også landets lovgivning omhandlende mundbind for noget bullshit, hvilket vel bedst kan oversættes til 'noget lort' på dansk.

»Det er ikke en lov. Der er for mange friheder, der bliver taget fra os,« raser han i podcasten.

Noel Gallagher fortæller endvidere, at han ved to lejligheder - henholdsvis i en butik og i toget - er blevet stoppet af folk, der har bedt ham om at tage mundbind på.

»Jeg var på vej til Manchester, da en eller anden fyr i toget bad mig om at tage maske på, men hvorfor skal man ikke have maske på, når man spiser?« siger rockstjernen og fortsætter:

»Så jeg sagde til fyren: 'Nå ja, for dræbervirussen flyver gennem toget for at angribe mig, men den lader mig være, når den ser, at jeg spiser en sandwich'.«

Noel Gollagher pointerer endvidere, at han trods WHO's anbefalinger om at iføre sig mundbind i offentligheden, når det ikke er muligt at holde en vis distance, mener, at mundbind er ubrugeligt.