Der er i den grad amoriner i luften hos Robert Hansen i øjeblikket.

For blot en måned siden bekræftede den 41-årige skuespiller over for B.T., at han var blevet kærester med realitypersonen Nynne Larsen, og nu kan parret så afsløre, at de skal flytte sammen.

Det skriver Se og Hør, som desuden kan fortælle, at det bliver Robert Hansens lejlighed på Frederiksberg, der bliver parrets nye fælles hjem.

25-årige Nynne Larsen, der blandt andet er kendt fra 'Dagens mand' og 'Divaer i junglen', har nemlig opsagt sit værelse på Vesterbro.

»Jeg tror, at jeg har sovet hjemme to gange de sidste tre måneder, så det er mest praktisk, når jeg alligevel er der hele tiden,« siger Nynne Larsen til ugebladet om den store beslutning.

Hun siger endvidere, at hun ikke er bekymret for, om det ikke vil gå, da hun i værste fald så bare vil kunne finde et andet sted at bo. Noget, hun dog ikke forventer vil ske:

»Jeg tror, vi har haft vores kampe allerede nu, så hvis det skulle gå galt, så var det gået galt.«

Da B.T. talte med i parret i slutningen af september, hvor de netop var blevet kærester, fortalte de, at de havde datet i halvanden måneds tid forinden.

Til spørgsmålet om, hvad Nynne Larsen faldt for ved Robert Hansen, lød svaret som følger:

»Jeg elsker og beundrer Robert for alt, hvad han er. Alle hans små skævheder og måden, han omfavner alle omkring sig. Han tænker altid på andre før sig selv, og det har jeg enormt meget respekt for. Han er bare fantastisk, og jeg er virkelig glad for ham.«

Robert Hansen har haft et travlt år på kærlighedsfronten. Og Nynne Larsen er således hans tredje kæreste på seks måneder.

Han blev i starten af juli single efter have datet Nanna Desirée Eltong Heding i to måneder.

Allerede samme måned fandt han dog kærligheden på ny i form af 20-årige Elena Silva, som han over for Her & Nu kaldte sin kæreste. Noget, som Elena Silva dog efterfølgende nægtede skulle være tilfældet.

Læs mere om det her.