Kronprins Frederik har gjort det, prins Joachim har gjort det, David Beckham har gjort det – og Christian Stadil kom sidste år med i klubben. Og nu kan popstjerne Robbie Willams så også være med.

Det virker nærmest som om, at det er en trend blandt kendte mænd at få fire børn. Og den tidligere Take That-forsanger er netop hoppet med på bølgen.

Hans hustru Ayda Field har nemlig valgt årets mest romantiske dag til at afsløre en nuttet nyhed – parret er blevet forældre til deres fjerde barn.

På det sociale medie Instagram har hun lagt et billede op med fire sæt børnefødder.

'Find forskellen.. På denne Valentines dag, vil vi gerne fejre kærligheden på den fedeste måde.. Beau Benefict Enthoven Williams,' skriver den 40-årige skuespillerinde.

Skulle nogen undre sig over, at alle de små fødder ser temmelig små ud, så er det dog heller ikke, fordi Williams' hustru har været gravid uafbrudt de seneste år.

Det nyeste familiemedlem er nemlig blevet til ved hjælp af en rugemor, oplyser Ayda Field Williams på Instagram.

Rugemoderen er ikke fremmed for parret, da hun også har hjulpet parrets trejde barn, datteren Colette – kaldet Coco – til verden.

Robbie Williams datter Theodora Williams var brudepige ved prinsesse Eugenies bryllup.
Robbie Williams datter Theodora Williams var brudepige ved prinsesse Eugenies bryllup. Foto: STEVE PARSONS
Vis mere

Alle fire børn er parrets biologiske børn.

Robbie William blev kendt op gennem 90’erne som forsanger i drengebandet Take That, men har efterfølgende haft en fantastisk solekarriere.

De seneste år har han dog holdt lidt lavere profil – og tilsyneladende koncentreret sig en del om familielivet.

Robbie William blev gift med Ayda Field, der er en amerikansk skuespillerinde, i 2010.

Parret har foruden den nytilkomne søn, datteren Teodora fra 2012 samt sønnen Charlton fra 2014. Derudover blev datteren Colette født i 2018.

Parret skærmer meget om deres børns privatliv, men datteren Theodora blev vist frem for hele verden, da hun var brudepige ved den britiske prinsesse Eugenies bryllup i 2018.