Rikke Gøranssons stemme kan nydes hver morgen i radioprogrammet Breakfastclub, og det var også her, hun tirsdag fortalte, hun er blevet single.

Man har ellers tidligere kunnet følge hende og nu ekskæreste Tommy Lee Winkworths gøren og laden på hendes Instagram-profil.

Da der begyndte at være længere og længere imellem opslagene med Winkworths ansigt, begyndte spekulationerne dog at florere.

Spekulationer, som altså nu viser sig at have noget på sig, da 'Paradise Hotel'-værten klokken cirka kvart i otte tirsdag morgen afslørede sandheden om sit kærlighedsliv.

I programmet kalder hun Tommy Winkworth sin ekskæreste, hvorefter hendes medvært, Kasper Kirkegaard, spørger hende:

»Kaldte du lige Tommy ekskæreste?«

Da han får et »ja, det gjorde jeg vist«, tilføjer han:

»Det tror jeg lige, vi skal snakke lidt mere om senere.«

Senere i programmet går Gøransson mere i detaljer og fortæller, at parret gik fra hinanden i september, men blev enige med om, at de ikke skulle dele det. At det ikke var en sensationshistorie.

»Jeg havde simpelthen ikke lyst til at dele det med nogen, før jeg følte, tiden var inde, og det er den nu,« lyder det fra Gøransson.

Hun fortæller, at hun tilbage i foråret havde sagt, at det måtte være forfærdeligt at blive skilt i 2020, hvor man ikke kan se nogen mennesker eller sine venner. Noget, hun i en grad måtte sande i starten af efteråret. Og det har været hårdt, siger hun.

»Men nu er vi ude på den anden side, det er ovre, det er slut, og jeg er glad. Og det er han også,« lyder det fra hende.

Det har dog ikke været helt nemt at skulle holde nysgerrige folk fra dørene, afslører hun videre.

Journalister har nemlig »kimet hende ned«, fortæller hun. Og hun forstår det godt, men havde brug for at holde lidt for sig selv. Fordi det er en sårbar situation at stå i.

»Nogle gange tænker jeg, at der er mange influencere, der deler for meget,« siger værten.

Rikke Gøransson har tidligere fortalt til B.T., at hende og Tommy Lee Winkworths første stævnemøde var noget anderledes. Den fandt sted, efter de mødtes til middagsselskab hos en fælles bekendt.

»Vores første date var meget utraditionel. Vi mødtes klokken seks om morgenen i Vesterbronx Gym (et træningscenter, red.),« forklarer Gøransson med et stort smil.

»Og så var jeg nok lidt flabet, for han havde nok ikke lige regnet med, at jeg ville starte med at tage musik i ørerne og så bruge en time for mig selv i romaskinen.«

De to flyttede sammen i sommeren 2019, men nu er de altså ikke længere et par.

Tidligere har hun også både vist sig selv i tårer på sin Instagram-profil, og for nylig hyldede hun sin ven og medvært Kasper Kirkegaard med et stik til tidligere partnere.

'Min bedste ven har lige gjort for mig, hvad ingen kæreste har,' skrev hun sammen med et billede, der viste et romantisk arrangement med vin og hestevognstur.

Selvom det er noget tid siden, ekskæresten har figureret på Rikke Gøranssons Instagram-side, så findes han stadig i de gamle opslag, som du kan se længere oppe i artiklen.