Fra Saint-Legier i Schweiz til Dronningmølle i Danmark.

Det er den tur, jetsetteren Rigmor Zobel og hendes mand, Jesper Ravn, må tage, når de skal til at indrette deres nye hjem i den nordsjællandske by Dronningmølle.

For parret har netop kastet 16 millioner danske kroner efter deres nye danske base, som ligger lige ud til vandet.

I salgsbeskrivelsen står der sådan om huset:

'Udsigten til vandet skal fremhæves, og med inspirationen fra dansk bondestil og fransk landstil fremgår det tydeligt, at arkitekten Ivy Busch-Nielsen har haft øje for detaljer og skabt en bolig, der harmonerer med de naturskønne omgivelser'.

Huset er 200 kvadratmeter stort med fire værelser. Det er opført i 1982, men nyrenoveret i 2000.

På Villingebæk Strandvej i Dronningmølle ligger Rigmor Zobel og Jesper Ravns nyindkøbte bolig. Foto: Skraafoto
På Villingebæk Strandvej i Dronningmølle ligger Rigmor Zobel og Jesper Ravns nyindkøbte bolig. Foto: Skraafoto
Vis mere

Ifølge Se og Hør havde den nu tidligere ejer Birthe Holme Nielsen oprindelig sat boligen til salg for 16.900.000 kroner, men hun har sidenhen givet Rigmor Zobel og Jesper Ravn et afslag i prisen på 900.000 kroner.

Selv købte Birthe Holme Nielsen boligen for 11 millioner kroner i februar 2020 i forbindelse med en familieoverdragelse.

Dog må ægteparret vente lidt endnu med at få nøglerne til deres nye hjem i Danmark. Overdragelsen af huset finder nemlig først sted 1. januar 2022.

Rigmor Zobel er datter af afdøde Peter Zobel, der slog Zobel-navnet fast som administrerende direktør for Codan, godsejer og ridder af Dannebrog.