Den 31-årige Vild med dans-stjerne Claudia Rex kunne søndag springe ind i det nye år med et ekstra smil på læben.

For den 31. december faldt hendes kæreste, skuespilleren Pelle Emil Hebsgaard, på knæ i Frederiksborg Slotskirke.

Det afslører et billede, som Claudia Rex har delt på sin Instagram-profil med teksten 'Elsker ham her af HELE mit hjerte'.

Og Pelle Emil Hebsgaard fik et klart 'ja' fra sin kæreste, afslører han på sin profil.

'Hun sagde sgu JA! Verdens bedste nytår er officielt sat i gang. Hende her smelter mit hjerte på daglig basis,' lyder ordene fra den 29-årige skuespiller, der blandt andet er kendt fra flere musicals, filmen '9.april' og tv-serierne 'Rita' og 'Bedrag'.

Derudover spillede han hovedrollen i musicalen 'Seebach' på Fredericia Teater, og han har altså både succes på arbejdet og i privatlivet.

Mandag har han delt endnu et billede, og her skriver han, at han havde 'verdens bedste dag i går' (søndag, red.).

Det var tilbage i maj, at Claudia Rex bekræftede, at hun var blevet kærester med Pelle Emil Hebsgaard, efter hun to måneder forinden havde brudt med musikeren Kasper Svenstrup.

Pelle Emil Hebsgaard har tidligere fortalt til netmediet Newsbreak, at han ikke ved, hvordan han bar sig ad med at få danseren på krogen.

»Jeg aner faktisk ikke, hvordan jeg scorede Claudia. Det er stadig ret uvirkeligt for mig, hvordan jeg er endt med at vågne op ved siden af en gudinde hver dag. Jeg tror bare, jeg har været 100 procent mig selv og fået hende til at grine. Og så er det undervejs muligvis blevet hende, der pludselig fik skovlen under mig,« sagde han tilbage i maj.

BT og Metroxpress har uden held forsøgt at få en kommentar fra det nyforlovede par.