Modellen Mathilde Gøhler og Remee havde kun været kærester i fire måneder, da hun blev gravid.

»Graviditeten var ikke planlagt. slet ikke. Det gik så stærkt,« lyder det fra modellen Mathilde Gøhler i det nye nummer af Eurowoman.

Den 23-årige Gøhler fødte sit og 'X Factor'-dommeren Remees første barn i slutningen af august.

Faktisk havde de to kun dannet par i fire måneder, da Gøhler opdagede, at hun var meget mere træt, end hun plejede at være. Hendes 18 år ældre kæreste foreslog, at hun jo kunne være gravid - og det viste sig da også at være tilfældet. Ni måneder senere blev parret forældre til en lille pige, der har fået navnet Kenya.

Forinden havde Remee dog fortalt sin unge kæreste, at han var klar til at blive far igen. Han har i forvejen datteren Emma på 16 år fra et tidligere forhold.

»Der har ikke været nogen ulemper ved, at Remee og jeg ikke havde kendt hinanden længere tid, inden vi blev forældre. Det har kun været alle andre problem. Vi har ikke været i tvivl. Skulle vi gå fra hinanden, vil jeg aldrig fortryde, at jeg har fået barn med Remee. Han er så godt et menneske,« lyder det forelsket fra modellen, der også afslører i interviewet, at det var kærlighed ved første blik mellem hende og den 18 år ældre Remee.

Da BT talte med ham i september, havde han da også kun rosende ord at sige om Mathilde Gøhler:

»Hun gør det helt fænomenalt godt! Jeg er meget stolt af hende og har stor respekt for hende. Det er jo utroligt, hvad kvinder kan, og hun har gjort det på den fineste måde. Det havde jeg egentlig også regnet med,« fortalte han glad.