Skuespillerinden Rebel Wilson har delt en skræmmende historie i et nyt interview.

Den 40-årige 'Pitch Perfect'-stjerne afslører i interviewet, at hun engang blev truet med pistol og kidnappet under en ferie til Mozambique i det sydøstlige Afrika.

Der skriver People, som har hørt interviewet, der fandt sted i den seneste udgave af Sky Ones serie 'Straight Talking', hvor kendte bliver interviewet af en tidligere overordnet fra den britiske flåde Royal Marines.

Rebel Wilsons opsigtsvækkende og uhyggelige historie kommer frem, da hun skal svare på, hvilket øjeblik i hendes liv hun har følt mest frygt.

»Der var engang i Afrika, hvor jeg blev kidnappet,« svarer Rebel Wilson i interviewet.

Herefter forklarer skuespillerinden, at episoden fandt sted, da hun rejste rundt i Mozambique sammen med en gruppe kvinder.

Ifølge Rebel Wilson kørte hun og de øvrige kvinder i en bil, da en gruppe bevæbnede mænd kørte op ved siden af dem og tvang dem til at køre ind til siden.

»De havde store pistoler og sagde, at vi skulle stige ud af bilen, og så tog de os til et hus i midten af ingenting,« fortæller Rebel Wilson.

Skuespillerinden siger også, at hun overraskede sig selv ved at være god til at håndtere situationen uden at panikke.

»Mændene fik os sat ned, og så sagde jeg (til kvinderne, red.), at vi skulle sætte os arm i arm, fordi jeg var bange for, at de ville tage en af os,« siger hun og fortsætter:

»Men heldigvis gjorde de os ikke noget.«

Ifølge Rebel Wilson holdt de bevæbnede mænd dem fanget natten over, men næste morgen lod de dem gå.

»De kom ind og sagde, at vores bil var klar, og at vi kunne gå vores vej. Vi stillede ingen spørgsmål, men skyndte os bare væk, og så krydsede vi den sydafrikanske grænse få timer senere.«

Rebel Wilson har siden spekuleret på, hvad bortførelsen handlede om, og hun er kommet frem til, at mændene højst sandsynlig har udnyttet kvindernes bil til at smugle ulovlige våben eller stoffer.

I hendes interview hos Sky One fortæller hun ikke, hvornår den påståede kidnapning fandt sted.