Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Türker Alici har skiftet karrierespor og har nu været med til at starte en donut-butik op.

'Bronuts', som butikken hedder, har til huse i Aarhus, og det går angiveligt ret godt med den, for nu skal der udvides.

Denne gang åbner Alici og de andre bag butikken en 'Bronuts' i København.

Foruden Türker Alici og vennen Ninos Oraha, ejes virksomheden ligeledes af Brian Kirkegaard samt mangemillionæren Brian Sørensen, som er kendt for at være stifteren af Cult-brandet.

Den nye butik i København kommer nok ikke som en stor overraskelse for dem, som har fulgt med i 'paradisoens' donuts-eventyr.

Han har nemlig tidligere fortalt, hvad drømmene for forretningen var.

»Vi er ikke kommet for at åbne én butik. Vi er kommet for at etablere os i Danmark,« har han tidligere fortalt B.T.

Rigmanden Brian Sørensen fortalte i samme forbindelse, at han ikke umiddelbart var interesseret i at investere, men at de to unge gutter gjorde forskellen.

»Den charme, som de to drenge har (Türker Alici og vennen Ninos Oraha, red.), og den oplevelse som Türker siger, at man gerne vil skabe i butikken, den oplevede jeg selv,« sagde han og uddybede:

»Jeg synes, at det man skal bruge sin tid på, det er noget, der gør en glad, og jeg gider kun lave noget, der er sjovt. Jeg synes, det her er sjovt.«

Butikken i København er dog ikke den eneste nyhed, som kommer fra donuts-fyrene.

'Den anden nyhed er, at bronuts.dk i dette minut lige har skrevet under på en ny lejekontrakt og åbner butik nr. 2 i hjertet af smilets by Århus,' lyder det i et andet opslag på virksomhedens Instagram-profil.