Den populære Paradise Hotel- og Robinson-deltager Türker Alici har netop startet et forretningseventyr, der kan vise sig særdeles indbringende.

Mangemillionæren Brian Sørensen har nemlig købt sig ind i realitystjernens donutforretning Bronuts, som han nu ejer en tredjedel af og er bestyrelsesformand for.

Brian Sørensen er kendt for at have opbygget Cult-imperiet, som står bag en række drikkevarer med både alkohol og koffein i. Blandt andet Cult Energy, Shaker og Mokaï.

Han solgte sidste år firmaet til bryggeriet Royal Unibrew, og har derfor masser af tid til at gøre donutforretningen til en succes.

Realitystjernen Türker Alici har grund til at være begejstret, efter han har landet et samarbejde med mangemillionæren Brian Sørensen. (Foto: Scanpix)
Realitystjernen Türker Alici har grund til at være begejstret, efter han har landet et samarbejde med mangemillionæren Brian Sørensen. (Foto: Scanpix) Foto: NIELSEN, JANUS
Vis mere

Partnerskabet er allerede registreret i cvr-registret, hvor det også oplyses, at den sidste tredjedel af Bronuts ejes af medstifteren Ninos Oraha.

Brian Sørensen har en imponerende fortid som iværksætter bag sig og opfandt konceptet med koffein i alkoholholdige drikke, da han som medejer af Crazy Daisy i Aarhus var træt af, at gæsterne ikke kunne drikke hele natten, fordi de var fulde.

Det skriver Berlingske Tidende, som også erfarer, at han selv har eksperimenteret sig frem til sine populære drikke hjemme i køkkenet.

I sin tid som Cult-ejer har han også været en kontroversiel skikkelse, fordi han gjorde brug af meget seksualitet og nøgenhed i sine reklamer.

Brian Sørensen bekræfter samarbejdet på Instagram, hvor han skriver: 'Jeg er lige blevet partner med de her skønne drenge.'

På samme medie bekræfter Türker samarbejdet, og han uddyber årsagen:

'For at gøre det kort, så er Brian ikke bare en 'kapital' for os. Han er niveauer over, hvad vi er. Vi kunne sagtens vælge at køre showet selv ... Men vi ved, hvad Brian er i stand til,' skriver han.

B.T. arbejder på at få en kommentar fra parterne om samarbejdet og visionerne for Bronuts.

Her ses en af Brian Sørensens kontroversielle reklamer, som har givet ham en del omtale gennem tiden. (Foto: Scanpix)
Her ses en af Brian Sørensens kontroversielle reklamer, som har givet ham en del omtale gennem tiden. (Foto: Scanpix)
Vis mere