Den konservative politiker Rasmus Jarlov er lørdag blevet gift.

Det skriver han på Instagram til et billede af sig selv og kæresten, Julie Frølich, der deler et af deres første kys som ægtefolk.

'Den smukkeste dag i lørdags. Julie og jeg blev gift i Skovshoved Kirke foran den nærmeste familie og uden at holde fest. Vores bryllupsrejse foregik 500 meter derfra med en overnatning på Skovshoved Hotel. Selvom Corona og min hårdt ramte virksomheds økonomi ikke tillod en større fejring, var det vigtigt for os at blive ægtefolk,' skriver 43-årige Rasmus Jarlov til billedet.

Julie Frølich arbejder som politik- og kommunikationskonsulent hos Geelmuyden Kiese

'Jeg er beæret, ydmyg og lykkelig over, at hun vil leve sit liv med mig. Det er den største tillidserklæring fra det største og smukkeste menneske, jeg har mødt. Valdemar er også lykkelig.'

Valdemar er det nygifte pars søn, der kom til verden i juni. Det skete seks uger for tidligt.

»Det er vores første barn, og jeg var virkelig nervøs. Man vil jo gerne have, at alt er perfekt. Valdemar vejede 2,5 kilo, da han blev født, og selv det mindste tøj, vi havde købt, var for stort. Men det var absolut den største og smukkeste begivenhed i mit liv, og vi er ovenud lykkelige for at være forældre. Han stortrives og er kernesund og glad. Det er en kæmpe glæde,« udtalte Rasmus Jarlov i januar til B.T.

Det skete i et større interview, hvor han kiggede tilbage på et 2020, der har været alt andet end begivenhedsløst.

Kort efter at Julie Frølich blev gravid med deres første barn, blev Rasmus Jarlov nemlig ramt af en alvorlig sygdom, inflammation i hjertehinden, som tvang ham til at holde et par måneders orlov fra Folketinget for at komme sig.

Midt i sygdommen ramte coronapandemien Danmark, og Rasmus Jarlovs busfirma, Hamlet Tours, der primært kører krydstogtturister rundt i København, og aflysningerne væltede ind i hans sightseeingvirksomhed.

»2020 har været det mest fantastiske år på grund af Valdemar og Julie. Jeg ville aldrig have undværet det. Men det har også været et rædselsår på grund af min sygdom, corona, min virksomheds totale nedtur og minksagen,« har Rasmus Jarlov fortalt til B.T.