Fredag blev det afgjort i Københavns Byret, at rapperen Louis Valuta får et års betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste.

»Hvad skal jeg sige. Jeg er bare glad for, at ham der nordmanden ikke blev udvist. Det er en dum sag. Shit happens,« lyder det fra rapperen, som Se og Hør interviewede kort efter, han havde været i retten.

»Forhåbentlig lærer jeg af det og bliver et bedre menneske,« siger han.

Det var en episode 2. november 2018 på natklubben Chateau Motel, der havde udviklet sig.

30-årige Louis Valuta, der også er kendt som Emil Louis Eik Kanstrup, troede ifølge eget udsagn, at nordmanden, som han slog med en glasflaske, var en rocker.

Det har dog vist sig sidenhen, at den norske mand, der også var tiltalt for vold, men nu er frikendt, bare havde klædt sig ud som rocker.

Han var i anledning af Halloween klædt ud som Jackson 'Jax' Teller fra den populære amerikanske tv-serie 'Sons of Anarchy', som netop handler om en gruppe rockere.

Den 26-årige nordmand, som fik en flænge i hovedet af overfaldet, risikerede udvisning af Danmark, hvis han var blevet dømt. Dommeren vurderede dog, at han bare forsøgte at forsvare sig selv, da rapperen kom imod ham.