'Intens aften.'

Således opsummerer radiovært David Mandels hustru det, hun oplevede natten til tirsdag.

Her fødte Camille Gudmand nemlig en lille pige. Derhjemme. På to timer. Det afslører hun i en række såkaldte stories på Instagram.

'Regnede jo med at skulle bruge 36 timer på at føde igen, så jeg lod liiige David sove lidt og jordemoderen vendte lidt, da mine veer begyndte,' skriver hun og fortsætter:

'Da jordemoderen kom klokken 01 til vandtjek (noget man tilbydes ved vandafgang inden hjemmefødsel.), havde jeg det ret heftigt og svært ved at ligge på ryggen lang nok tid til, at hun kunne undersøge mig.'

På Instagram deler hun også en lang række billeder. Blandt andet ét, hvor hun sidder med den lille ny. Og ét, hvor ægtemanden sidder med hende.

Hun fortsætter desuden sin beretning:

'Hun (jordemoderen, red.) undersøgte mig så 01.30, og der var jeg meget mistroisk overfor lige at have lavet en tarmrensning og samtidig føle, at jeg skulle lave en kæmpe pølle. Men det var så, fordi jeg var helt åben og hovedet var på vej ud.'

'Og så blev Pelle storebror klokken 01.50 den 22. september. Vildt altså!'

Undervejs advarer Camille Gudmand de af hendes følgere, der måtte være overfølsomme overfor synet af blod. Hun deler nemlig i sine stories flere billeder fra scenen, hvor fødslen fandt sted: Deres sofa.

'Jeg føler mig fandme bad ass, at jeg fødte hende på sofaen mand. Kan jo aldrig smide den sofa ud nu,' skriver hun.

Parret har i forvejen sønnen Pelle, der kom til verden i 2016. Næsten præcis et år efter blev de gift.

David Mandel begyndte at lave radio hos DR i 2006. Han har blandt andet været med til at lave programmerne 'De Sorte Spejdere', 'Go' morgen P3' og 'Gandhi'.

Han stoppede hos DR i 2018, og i dag laver han podcasten 'Farmænd'.