»Det er uhyrlige påstande, hvilke jeg ikke engang gider at gentage.«

Sådan lød ordene fra advokaten Brandon Carrington, der repræsenterer musikeren Phil Collins i den vedvarende skilsmissefejde mellem ham og ekskonen, Orianne Cevey.

De uhyrlige påstande, som Carrington henviser til, drejer sig om de beskyldninger, Orianne Cevey er kommet med, og som retten har taget stilling til.

Tidligere i november udtalte hun, at Phil Collins er en 'huleboer', som hverken gik i bad eller børstede tænder i månedsvis.

Phil Collins og ekskonen Orianne Collins.
Phil Collins og ekskonen Orianne Collins. Foto: FABRICE COFFRINI
Vis mere

Hun påstod videre, at Phil Collins i 2017 begyndte at drikke alkohol og tage receptpligtig medicin i så høj en grad, at han ofte faldt om, hvorfor hun måtte køre ham på hospitalet. Derudover hævdede hun at have dækket over ham med et falsk navn, så medierne ikke ville opsnuse hospitalsbesøgene.

Orianne Cevey kom med beskyldningerne, fordi hun håbede, at disse kunne tale til hendes fordel i skilsmissesagen, hvor Phil Collins nægter at give hende halvdelen af deres tidligere fælles hjem til 40 millioner dollar – svarende til 251 millioner danske kroner.

Men desværre – set med Orianne Ceveys øjne – skete lige det modsatte. Det skriver Page Six.

Retten har nemlig besluttet, at beskyldningerne er irelevante set i forhold til, hvad retssagen egentlig handler om. Nemlig hvorvidt Orianne Cevey har krav på halvdelen af parrets fælles hjem.

Og rettens ord har med garanti også vakt begejstring i Collins-lejren. Selv udtalte den 69-årige 'In the Air Tonight'-sanger følgende om beskyldningerne:

»Skal retten høre beviser om parternes sexliv, undersøge Phil Collins' tandkort eller få billeder af hans garderobe for at beslutte, om han verbalt lovede mrs. Bates (Orianne Ceveys nye giftenavn, red.) 50 procent af hans villa i Miami? Selvfølgelig ikke,« sagde Collins.

Phil Collins og Orianne Cevey var gift fra 1999 til 2008. De fandt sammen igen i 2015. I perioden adskilt fra hinanden blev Orianne Cevey gift – og skilt – med/fra Charles Mejati.

Det var så her, at Phili Collins – ifølge Cevey – blev lovet halvdelen af parrets hus, hvis hun gik med til en skilsmisse fra Mejati.

Phil Collins og Orianne Cevey blev gift i juli 1999.
Phil Collins og Orianne Cevey blev gift i juli 1999. Foto: missing
Vis mere

Her i 2020 er det så gået helt galt mellem Collins og Cevey.

Parret gik fra hinanden i juli, efter at Orianne Cevey angiveligt droppede Phil Collins i en sms-besked.

I sms-beskeden skulle hun have fortalt, at hun var blevet forelsket i en anden mand, Thomas Bates. Han og Orianne Cevey giftede sig i al hemmelighed blot en måned efter hendes brud med Phil Collins.

Og nu er det så sikkert, at Cevey kan retmæssigt kan bo i Phil Collins' hjem i Miami frem til januar. Herefter skal det sælges, og rettens opgave er så at afgøre, hvor stor en andel parterne skal have hver især.