Phil Collins er gået fra sin 'hustru'. Igen. Og det går bestemt ikke stille for sig.

Den legendariske sanger går nemlig rettens vej for at få sparket Orianne Cevey ud af deres hjem i Florida.

Det skriver blandt andre Vanity Fair, der ruller historien om parret ud. Det hele startede i 1994, da de mødte hinanden under en turné i Schweiz.

Dengang var Orianne Cevey 21 og arbejdede som oversætter for den noget ældre 'In the Air Tonight'-sanger.

Parret blev gift i 1999.
Parret blev gift i 1999. Foto: missing
Vis mere

Fem år senere blev de gift, og sammen fik de sønnerne Nicholas og Matthew, før de i 2006 gik fra hinanden og blev skilt.

I 2008 skulle Phil Collins ifølge Vanity Fair have betalt hende et beløb på næsten 300 millioner kroner i forbindelse med skilsmissen – det dengang største beløb i britisk skilsmissehistorie.

Orianne Cevey blev efterfølgende gift på ny. Sangstjernen fandt lykken i en amerikansk nyhedsvært. Parret kom videre. Hver for sig.

I hvert fald indtil 2016, hvor de fandt kærligheden til hinanden på ny, og familien rykkede sammen ind i en storslået villa i Miami, Florida. Genfunden kærlighed til trods blev de dog ikke gift igen.

I 2004 blev parret forældre til sønnen Matthew.
I 2004 blev parret forældre til sønnen Matthew. Foto: POOL
Vis mere

»Det var ikke noget, vi ville lave larm omkring (at de fandt sammen igen, red.). Men når man bliver skilt og har børn sammen, kan man gå to veje. Man kan gå den ubehagelige vej, eller man kan gå den gode vej. Vi har altid gået den gode vej, og så indså vi, at vi savnede hinanden,« har Phil Collins tidligere fortalt People om genforeningen.

Men nu er parrets fælles vej blevet ramt af et grimt mudderskred.

Ifølge TMZ skulle Orianne Cevey i august – under påskud af at skulle på forretningsrejse – være taget til Las Vegas og have giftet sig med en anden mand.

Og det har – måske ikke så overraskende – gjort 69-årige Phil Collins så vred, at han vil have hende ud af deres Florida-hjem.

Phil Collins her med resten af Genesis Tony Banks (tv) og Mike Rutherford (th).
Phil Collins her med resten af Genesis Tony Banks (tv) og Mike Rutherford (th). Foto: KIERAN DOHERTY
Vis mere

Det amerikanske medie skriver, at sangeren skulle have givet ekskonen indtil fredag eftermiddag i sidste uge. På det tidspunkt skulle hun være ude.

Men det var hun ikke. I stedet skulle hun have skiftet alle alarmkoder i hjemmet. Hun vil nemlig – ifølge mediet – have, at skilsmisseforliget fra 2008 bliver genforhandlet.

Og nu er det så, at Phil Collins går rettens vej for at smide hende ud. Første retsmøde er sat til at finde sted allerede i næste uge. Han mener nemlig ikke, at han længere har økonomisk ansvar for ekshustruen. At han skylder hende mere.

Orianne Ceveys advokat har for nuværende ikke ønsket at kommentere sagen.