Paprika Steen har måttet starte forfra på Instagram.

Den 56-årige skuespiller havde omkring 42.000 følgere og billeder fra de sidste seks år på sin profil @paprikasteenofficial, indtil den julemorgen pludselig blev hacket.

Hun forklarer til B.T.:

»Jeg var lidt træt julemorgen og modtog nedenstående besked. Jeg fulgte naivt linket, og da de bad om mit password, faldt jeg direkte i.«

Paprika Steen tidligere på året til premiere på filmen 'Druk'.
Paprika Steen tidligere på året til premiere på filmen 'Druk'. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

I den modtagne besked stod der, at Paprika Steen ville modtage 'a blue badge' – altså et blåt verificerings-ikon til sin profil – hvis hun svarede tilbage på beskeden. Hvilket hun så gjorde.

Paprika Steen forklarer videre:

»Kort efter var min profil hacket. Jeg fik dog fat i nogen, der forklarede mig, hvordan jeg fik lukket og blokeret den helt. Men det var lidt trist at miste alle billeder og følgere gennem seks år. Men jeg faldt altså i.«

Hun tilføjer:

»Når alt kommer til alt, er al ny begyndelse vel god. Så må jeg bare starte forfra som paprikasteen_official.«

På sin nye profil, der allerede ved hjælp af reklame fra forskellige kendte danskere på to dage har rundet over 7.000 følgere, bringer hun en advarsel om ikke at gøre som hende og falde for samme besked:

'Lad være med at besvare denne. Det var det, jeg gjorde, og blev hacket,' skriver hun.

Paprika Steen er derudover heller ikke bange for at gøre opmærksom på sin nye profil og har tagget folk som Nikolaj Lie Kaas og Helle Thorning-Schmidt i et opslag i håb om at sprede budskabet.