Rapperen Bhad Bhabie tjente en stor sum penge på sin første dag på det sociale medie OnlyFans.

Nøgenbilleder og frække videoer mod betaling. OnlyFans er en omstridt platform, hvor man kan dele indhold og tjene penge på det. Indholdet er ofte af seksuel karakter.

Og det er tydeligvis et sted, hvor man kan tjene kassen.

Det kan rapperen Bhad Bhabie skrive under på.

På sine første seks timer tjente den 18-årige rapper en million dollar. Det svarer til 6,34 millioner danske kroner.

Og med dette kæmpe beløb slår hun rekorden for den største indtjening på så få timer. Det bliver naturligvis dokumenteret på Bhabies profil på Instagram, hvor hun har postet et billede af sin indtjening.

Her kan man se, at hun har tjent 4,8 millioner kroner på abonnenter og intet mindre end 1,7 millioner kroner på privatbeskeder – og desuden 35.000 kroner i drikkepenge.

Det er den unge rapper tydeligvis godt tilfreds med:

»Ikke dårligt for seks timer,« skriver hun i opslaget.

Hvad de betalende på OnlyFans kan forvente at se på Bhad Bhabies profil, giver hun en lille forsmag på i et opslag på Instagram og skriver:

»Så jeres seks millioner kommentarer, og nu svarer jeg på jeres kald. Vi bryder alle regler.«

Herhjemme har blandt andre bloggeren Fie Laursen forsøgt sig på at tjene penge på OnlyFans ved at poste nøgenbilleder og frække videoer mod betaling.

Det blev dog ikke til så stor en succes hos hende, som er det blevet hos Bhad Bhabie.

En person downloadede nemlig flere af Fie Laursens videoer og uploadede dem på Pornhub, en af verdens største pornosider, hvilket satte en stopper for bloggerens indtjening på OnlyFans.

I januar 2021 var der registreret en million indholdsskabere på OnlyFans, mens der var registreret 85 millioner brugere af mediet.