Historierne vil ingen ende tage, efter at prins Andrew valgte at deltage i et interview med BBC om sin forbindelse til den afdøde rigmand Jeffrey Epstein.

Nu har endnu en kvinde meldt sig til rækken af personer, der efter sigende på nærmeste hold har oplevet den britiske prins i upassende situationer.

Denne gang er det en tidligere lapdancer, der er ude med beskyldninger mod prins Andrew, skriver engelske Mirror.

Ifølge den unavngivne kvinde, der nu er 47 år, er der især en episode med prinsen, som hun husker særligt godt.

I den pågældende situation var kvinden blevet hyret af rigmanden Jeffrey Epstein til at finde piger til en fest, hvor de skulle stå til rådighed for prins Andrew.

Mange var enten hjemløse eller piger, der var løbet hjemmefra, og ifølge kvinden var nogle af dem mindreårige.

Pigerne blev typisk betalt mellem 200 og 300 dollars - svarende til mellem 1300 og 2000 danske kroner - for at være med til festerne og underholde Jeffrey Epstein og hans gæster.

Da kvinden mødte prins Andrew til den pågældende fest, valgte han - ifølge hendes forklaring - som det første at placere sit hoved mellem hendes bryster og ryste hovedet, mens han stak sin tunge ud mellem læberne og lavede en form for 'pruttelyd'.

Afdøde Jeffrey Epstein hængte sig 10 august i sin fængselscelle i Metropolitan Correctional Center i New York.
Afdøde Jeffrey Epstein hængte sig 10 august i sin fængselscelle i Metropolitan Correctional Center i New York. Foto: HO
Vis mere

Kvinden fortæller videre til mediet, at det ikke var første gang, at hun havde kontakt med prinsen. Efter sigende var de til fester sammen flere gange om året, hvor de flirtede med hinanden.

Alligevel har kvinden nu valgt at fortælle om sin oplevelse med prinsen, efter at hans forhold til den overgrebssigtede - og tidligere dømte - Jeffrey Epstein er kommet i fokus.

I den forbindelse tilføjer kvinden, at der til den samme fest, som prins Andrew hyggede sig med hendes bryster, var indrettet specielle sexrum på førstesalen i det hus, hvor festen blev holdt.

»Festrummene var delt op og separeret fra det område, hvor sex-akterne fandt sted,« siger hun til Mirror og opfordrer samtidigt Jeffrey Epsteins ekskæreste Ghislaine Maxwell, som angiveligt skulle have hjulpet rigmanden med at finde piger, til at stå frem og fortælle, hvad hun ved.