Beskyldningerne vil ingen ende tage i sagen om den afdøde rigmand Jeffrey Epstein.

I lørdagens måtte den britiske prins Andrew svare på spørgsmål om sit forhold til rigmanden, der er beskyldt for en række seksuelle overgreb. Nu står endnu en kvinde frem med beskyldninger mod den afdøde rigmand og en opfordring til prinsen.

Denne gang er det en pige, der indtil videre blot er kendt som Jane Doe 15, der beskylder Jeffrey Epstein for at have misbrugt hende, da hun var blot 15 år gammel.

Jane Doe 15, der nu er 31 år, fortalte mandag om det påståede overgreb sammen med sin advokat, Gloria Allred, på en pressekonference i Los Angeles.

'Jane Doe 15' (t.v.) beskylder Jeffrey Epstein for at have seksuelt misbrugt hende. Hun ses her under pressemødet i Los Angeles med sin advokat, Gloria Allred
'Jane Doe 15' (t.v.) beskylder Jeffrey Epstein for at have seksuelt misbrugt hende. Hun ses her under pressemødet i Los Angeles med sin advokat, Gloria Allred Foto: ROBYN BECK
Vis mere

Overgrebet skulle have fundet sted på Jeffrey Epsteins ranch i New Mexico, USA, tilbage i 2004, efter at Jane Doe 15 havde mødt Epsteins sekretær under en klasseudflugt til New York, skriver BBC.

På pressemødet sagde Jane Doe 15, at sekretæren havde fortalt hende, at Jeffrey Epstein var interesseret i at hjælpe piger, der kom fra fattige kår.

Derfor blev Jane Doe 15 fløjet til New Mexico sammen med en masse andre unge piger i Jeffrey Epsteins private fly. Efterfølgende skulle Epstein have bedt hende om at give ham en massage, inden han forgreb sig på hende.

»Epstein tog min seksuelle uskyld,« udtalte Jane Doe 15 på pressemødet.

Jeffrey Epstein hængte sig i en fængselscelle tilbage i august. Han blev 66 år.
Jeffrey Epstein hængte sig i en fængselscelle tilbage i august. Han blev 66 år. Foto: HO
Vis mere

Samtidigt benyttede hun pressemødet til at komme med en opfordring til prins Andrew.

Jane Doe 15 udtalte, at hun synes, at prins Andrew og alle andre der var tæt på Jeffrey Epstein, skulle komme frem og udtale sig under ed med de informationer, som de måtte have.

Jeffrey Epstein hængte sig i sin fængelscelle tilbage i august, mens han ventede på at skulle for retten omhandlende en række anklager blandt andet om seksuelle overgreb mod mindreårige og trafficking.

Frem til sin død nægtede Jeffrey Epstein sig skyldig i anklagerne. Tilbage i 2008 blev han dømt for rufferi, hvor en af personerne var mindreårig.