Nu er der nyt i sagen om den ulykke, hvor filmfotografen Halyna Hutchins blev skudt og dræbt af Alec Baldwin under forberedelserne til optagelserne på westernfilmen 'Rust'.

Halyna Hutchins efterlader sig ægtemanden, advokaten Matt Hutchins, og deres niårige søn Andros. Ægtemanden har endnu ikke kunnet samle sig til at sige mere, end at han takker for medfølelsen, ikke mindst fra Alec Baldwin selv.

Men nu taler Halyna Hutchins' far, den 66-årige marineveteran Anatoly Androsovych, for første gang om tragedien, der tog livet af hans datter.

Til The Sun fortæller han, at hans barnebarn Andros er knust og lamslået over tabet af sin mor.

Alec Baldwin mødtes med Matthew Hutchins og sønnen Andros. De omfavnede hinanden og fulgtes til mindehøjetidligheden for deres afdøde kollega, kone og mor.
Alec Baldwin mødtes med Matthew Hutchins og sønnen Andros. De omfavnede hinanden og fulgtes til mindehøjetidligheden for deres afdøde kollega, kone og mor. Foto: Backgrid
Vis mere

»Andros var utrolig tæt med sin mor, og han blev helt stille, da han fik fortalt, at hun var død. Matt (Andros' far, red.) var meget bekymret, fordi drengen trak sig ind i sig selv og ikke kunne sige noget i to dage,« fortæller Anatoly Androsovych til mediet.

»Denne tragedie har smadret en helt perfekt familie – alle, der kendte dem, er ødelagte af sorg.«

Også den afdøde filmfotografs søster Svetlana har nu udtalt sig til The Sun om tragedien. Her sender hun en tanke til søsterens mand Matt Hutchins.

Men hun lufter også sin frustration over, at hun er blevet afvist at få visum til at rejse fra sit hjem i Indonesien til USA. Hendes far, Anatoly Androsovych, er ikke i stand til at rejse fra familiens hjemland, Ukraine, men heldigvis har moren, Olga Androsovych, fået godkendt sit visum.

Mindehøjtidelighed i Alberqueque for afdøde filmfotograf Halyna Hutchins, der ved et uheld blev skudt og dræbt af Alec Baldwin under en øvelse på filmsettet til 'Rust'.
Mindehøjtidelighed i Alberqueque for afdøde filmfotograf Halyna Hutchins, der ved et uheld blev skudt og dræbt af Alec Baldwin under en øvelse på filmsettet til 'Rust'. Foto: KEVIN MOHATT
Vis mere

»Andros er sådan et klogt og smukt barn. Halyna forgudede ham, og han vil savne hende så meget – vi er nødt til at være der for at støtte ham,« siger søsteren til mediet.

Efter tragedien fortalte Alec Baldwin ligeledes, at han ville gøre alt, der stod i hans magt, for at støtte den efterladte familie – en støtte, Matt har taget imod og takket for.

'Ingen ord kan beskrive mit chok og min sorg over den tragiske ulykke, der tog livet af Halyna Hutchins, en kone, mor og meget beundringsværdig kollega,' skrev Alec Baldwin på Twitter.

'Mit hjerte er knust for hendes mand, deres søn og alle, som kendte og elskede Halyna.'

Efter tragedien er Alec Baldwin blevet set omfavne Matt Hutchins og sønnen Andros, da de ankom til Santa Fe for at tage afsked.

De tre deltog ligeledes sammen i mindehøjtideligheden, der i weekenden blev afholdt for Halyna Hutchins. Hun blev 42 år.