I tre sæsoner var det Christiane Schaumburg-Müller, der stod ved Claus Elmings side og præsenterede de modige nydansere i TV 2-programmet ' Vild med Dans'. Men i 2013 var der slut. Her blev den blonde tv-værtinde erstattet af Sarah Grünewald, der endnu styrer slagets gang.

Dengang fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at opsigelsen skyldtes, at hun trængte til luftforandring. Til TV 2s tvtid afviste hun pure de svirrende rygter om, at det skyldtes den usikre kontraktansættelse hos kanalen.

»Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke var fastansat hos TV 2. Men det er ikke årsagen til, at jeg nu har valgt at prøve noget nyt. Jeg trængte bare til at komme videre og tage hånd om min egen karriere,« sagde hun dengang.

Men nu viser det sig, at hun ikke talte helt sandt.

I podcasten 'Succes Kriteriet' på Business.dk afslører forretningskvinden nemlig nu - flere år senere - at man nok alligevel havde ramt hovedet på sømmet dengang.

»Der var mange grunde til, at jeg stoppede på 'Vild med dans'. Men én ting, jeg kan nævne her i hvert fald, er, at jeg også stoppede fordi...« siger Christiane Schaumburg-Müller og tøver, inden hun fortsætter:

»Fordi jeg ikke bare kunne sidde på en taburet og vente på, at det blev 'Vild med Dans'-sæson. Der er sket så meget i løbet af de sidste fem til ti år i tv-branchen, men dengang måtte man kun lave dét job, men jeg var stadig kun betalt i de fire måneder, det stod på, og ellers skulle jeg egentlig bare vente. Jeg måtte ikke lave andre kommercielle aftaler. Og jeg er bare mega kommerciel - det er der, mit drive ligger,« siger iværksætteren, som hellere ville ud og skabe noget end at vente på, at det igen blev tid til at bestride den eftertragtede værtstjans på TV 2.

Claus Elming og Christiane Schaumburg-Müller i spidsen for 'Vild med Dans' i 2010. Vis mere

Samtidig havde hun svært ved at forlige sig med, at hun på én måde var så bundet til jobbet, men samtidig ikke var bundet til en fastansættelse, så hun havde andre ting at lave på kanalen i mellemtiden.

Så i 2012 tog hun beslutningen, som kom til at sende chokbølger gennem Danmark såvel som hendes tidligere arbejdsgiver TV 2, som ikke anede, at hun havde sagt op.

Men det havde hun altså, og i 2013 tonede hun frem på Kanal 5, hvor hun som vært og programudvikler nu stod i spidsen for 'Det store Datingshow'. Det opnåede dog aldrig den store popularitet.

I dag er Christiane Schaumburg-Müller driftig forretningskvinde og chefredaktør på sit helt eget kvindemagasin 'ChriChri'.

Introen til 'Det store Datingshow', hvor Christiane Schaumburg-Müller giver den som sanger: