Christiane Schaumburg-Müller skal være ny vært på en række programmer hos produktionsselskabet SBS TV.
Christiane Schaumburg-Müller skal være ny vært på en række programmer hos produktionsselskabet SBS TV. Foto: Katrine Emilie Andersen

Nyt job til Christiane Schaumburg-Müller: Den nygifte Vild med Dans-vært bliver ny vært på SBS TV.

Det meddeler hendes nye arbejdsgiver i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Fru L.O.C. bliver frontfigur på to helt nye programmer for selskabet, som står bag både Kanal 5, Kanal 4 og 6’eren samt den nye ungdomskanal - 7’eren.

Christiane og LOC


csm

Meddelelsen kommer imidlertid helt bag på hendes nuværende arbejdsgiver TV2, hvor underholdningschef Gitte Madsen først hørte om tv-stjernens nye job-planer, da hun så pressemeddelelsen mandag formiddag.

- Jeg har ikke talt med Christiane i december, fordi jeg ville give hende ro med brylluppet, men jeg har en aftale om at tale med hende igen i marts, siger Gitte Madsen.

Umiddelbart regner hun dog med, at hun fortsætter på Vild med dans.

- Nu skal jeg lige have talt med hende. Jeg ved slet ikke, hvordan hendes nye kontrakt er skruet sammen, siger Gitte Madsen. Hun vil ikke spekulere i, hvorvidt TV2 skulle have gjort mere for at holde på den populære vært. 

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor har allerede underskrevet en kontrakt med TV 2 om at medvirke i den kommende sæson af 'Live fra Bremen'.

Men Christianes nye arbejdsgiver SBS TV afviser, at Christiane kan være vært på 'Vild med Dans' samtidig med, at hun er vært på Kanal 5.

- Hun skal være eksklusiv vært hos os, og det er det, jeg vil forholde mig til. Hun er kontraktlig bundet til os. Det betyder, at hun kun kan være vært hos SBS, siger programdirektør hos SBS TV, Peter Rosberg, til bt.dk.

Anderledes forholder det sig dog med 'Live fra Bremen'.

- Der er hun jo ikke vært som sådan, og hun har fået lov at lave nogle enkelte gæsteoptrædener, siger Peter Rosberg.

Hvad det er for programmer, Vild med Dans-værten skal stå i spidsen for, vil han dog ikke løfte sløret for endnu.

- Der er tale om et program i foråret og et i efteråret, og det er programmer, som hun selv skal være med til at udvikle, siger Peter Rosberg.

Hovedpersonen selv er draget på bryllupsrejse, men kommer i pressemeddelelsen med en kortfattet udtalelse om sit jobskifte,

- Jeg elsker nye udfordringer og glæder mig meget til at prøve kræfter af med nye underholdningsværtsroller. Det bliver ligeledes vidunderligt at arbejde bag kameraet i samarbejde med dygtige og kreative mennesker. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til et spændende 2013, siger Christiane Schaumburg-Müller.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.