Med et fuldtidsjob som international supermodel er danske Nina Agdal vant til at vride sin veldrejede krop i absurde stillinger.

Men i en ny – lidt bizar – Instagram-video viser den 27-årige model, at hun kan mere end blot at posere foran kameraet.

Her har hun nemlig fundet sine dansemoves frem i forbindelse med en nærmest hypnotisk danserutine, hvor slynger hun armene op og ned, mens hun valser rundt i g-streng og bh.

Derudover har Nina Agdal, som er opvokset i Hillerød i Nordsjælland, valgt at tage intet andet end et rensdyrhoved over ansigtet. (Du kan se videoen i bunden af artiklen)

I teksten til videoen har hun skrevet: 'Ham: Hvad laver du'?, hvilket højst sandsynligt er en hentydning til, at det er danskerens kæreste, Jack Brinkley-Cook, som har optaget den besynderlige dansevideo.

Nina Agdal og den tre år yngre Jack Brinkley-Cook, som også er model, har været kærester siden slutningen af 2017.

Før da var Nina Agdal kædet sammen med ingen ringere end Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio, som hun dannede par med i godt og vel et års tid.

Danske Nina Agdal har da i den grad også udviklet sig til at være en sand verdensstjerne. Hun har for eksempel prydet forsiden på det berømte magasin Sports Illustrated samt stået model for det prestigefyldte undertøjsfirma Victoria's Secret.