Når opfølgeren til Anders Matthesens 'Ternet Ninja' rammer biograferne i 2021, så vil der være en ny stemme bag karakteren Aske.

Det er nemlig Nicolaj Kopernikus søn, Louis Næss-Schmidt, der skal i studiet.

»Jamen, jeg er da stolt, men jeg er stolt af alle mine børn. Det er dejligt, og det er sjovt« siger Kopernikus om sin søn, da B.T. fanger ham over telefonen.

Louis Næss-Schmidt bliver faktisk den eneste nye stemme i serien, da Anders Matthesen selv lægger stemme til langt de fleste karakterer.

Aske og Jessica er de eneste karakterer, som Anders Matthesen har valgt at uddelegere, og mens Emma Sehested Høeg fortsætter i rollen som Jessica, så er Louis Næss-Schmidt altså den nye stemme bag hovedpersonen Aske.

Louis, der en den yngste i søskendeflokken på tre, har allerede prøvet sig af i branchen, men der er slet ingen tvivl om, at det her bliver det største skridt:

»Det er ikke første gang, at han får sådan en rolle, men det er den første store,« siger hans far.

Nicolaj Kopernikus er selv uddannet fra Odense Teater og har været skuespiller siden midten af 90'erne. Med sønnens nye rolle kunne man fristes til at tro, at han forfølger samme drøm som sin far, men det er hans far faktisk slet ikke sikker på:

»Det ved jeg faktisk ikke, det skal jeg have spurgt ham om,« siger han med et grin.