Lyt til artiklen

I 2005 vandt han MGP, børnenes melodigrandprix, i dag kan han prale med, at verdensstjernen Kylie Jenner har gået i hans undertøj.

Der er sket meget i Nicolai Kielstrups liv, siden han for 15 år siden som 13-årig vandt MGP med sangen 'Shake Shake Shake' og i en årrække turnerede landet rundt som barnestjerne.

Den unge fyr fra Vejle udgav et par album i løbet af teenageårene og opnåede en fjerdeplads ved det europæiske MGP i Belgien, men da han begyndte på handelsskolen, lagde han stille og roligt musikken på hylden.

»Det blev sværere og sværere at få min musik ud. Dengang var man stadig lidt afhængig af at få spillet sin musik i radio og tv, og der var måske ikke så mange, der syntes, det var fedt at spille noget, et barn havde lavet. Til sidst skulle der bare ske noget andet, tror jeg,« fortæller Nicolai Kielstrup, der i stedet begyndte at drømme om at starte sin egen forretning.

Nicolai Kielstrup.
Nicolai Kielstrup. Foto: Privatfoto
Vis mere

Først arbejdede han i en årrække som sælger for større danske tøjfirmaer som Bestseller og DK Company. Da han følte, at han var klar til at starte sit eget op, lancerede han i 2016 sammen med sin nu ekskæreste Sonja Davidsen undertøjsmærket OW Intimate.

»Min daværende kæreste og nu forretningspartner rejste meget som model og havde gode kontakter i modebranchen. Rent designmæssigt havde hun også en holdning til, hvad der manglede på markedet, så hvor hun var den lidt kreative, var jeg ham bulldoggen, der aldrig gav op,« fortæller Nicolai Kielstrup om opstartsfasen af firmaet, som han forklarer sælger undertøj, badetøj og loungewear til målgruppen 20-35-år.

Og man må sige, at de hurtigt fik god mulighed for at få deres firma ud i verden, da Kardashian-stjernen Kylie Jenner i 2017 pludselig poserede på sin Instagram-profil iført noget af deres undertøj.

»Vi har faktisk været så heldige, at der er flere af de her A-celebs i USA, der har flashet det, fordi vi arbejder tæt sammen med et pr-bureau, som ligger i Los Angeles. Vi har også nogle salgsagenter derovre, så på den måde har vi fået rigtig god eksponering, og det har da også åbnet nogle døre til nogle fysiske butikker.«

Nicolai Kielstrup, da han vandt MGP i 2005.
Nicolai Kielstrup, da han vandt MGP i 2005. Foto: Keld Navntoft
Vis mere

Han tilføjer:

»Man kan jo ikke rigtig betale sig fra at placere produkter på Kylie Jenner eller nogle af de andre Kardashians mere, så det var ret heldigt, at vores styles blev efterlyst hos nogle stylister.«

Nicolai Kielstrup, der i dag er 29 år og stadig bor i Vejle, fortæller, at han faktisk føler, at MGP-tiden i dag hjælper ham, når han skal rundt i verden og sælge sit tøj.

»Det gav jo en masse erfaring. Både i forhold til at tro på sine drømme og gå efter sin passion, og når jeg for eksempel sidder til møde i Berlin med Zalando (stor tysk onlinetøjbutik, red.), er jeg ikke så nervøs, for jeg har jo allerede prøvet at 'optræde' foran tusindvis af mennesker på for eksempel Skanderborg Festival og Langelandsfestival.«

Han bliver også stadig genkendt en gang imellem. Blandt andet blev han for nylig stoppet af en fyr i et træningscenter, som spurgte, om ikke de kunne tage en selfie.

»Jeg tænkte først 'mener han det seriøst?'. Han sagde, han havde haft en plakat med mig, da han var lille … Jeg tror, at jeg alligevel har gjort større indtryk på folk, end jeg regner med.«

Nicolai Kielstrups forretning er stadig på vej fremad. Han fortæller, at de blev lidt presset i starten af året, da coronakrisen vendte op og ned på alt, men da de sælger mest online, går det i den rigtige retning, fortæller han.

»Det er gået stærkt i år, men vi skal give den meget mere gas. Jeg tror, næste år bliver rigtig spændende.«

Nicolai Kielstrup
Nicolai Kielstrup Foto: Privatfoto
Vis mere

Selvom han ikke optræder med sin musik længere, kan han stadig godt få tilbud om at komme ud og synge. Her siger han pænt nej tak.

»Jeg synes, det er vigtigt at være tro mod det, jeg laver nu. Jeg er også blevet kontaktet af nærmest alle de danske realityshow, der findes, men det har jeg også sagt nej til. Der holder jeg mig til mit arbejde.«

Og den aktuelle civilstatus?

»Jeg har en kæreste, men ingen børn eller kone endnu.«

Her kan du se Kylie Jenner iført Nicolai Kielstrups undertøj:

Hvilken tidligere kendis vil du gerne læse om i morgen? Send dit bud til krdn@bt.dk.

Vær med i B. T.s julekalender. Svar på dagens spørgsmål og vind præmier hver dag. Tilmeld dig her!