Et ægteskab, som sluttede for 15 år siden, har i dén grad stjålet billedet til årets Screen Actors Guild-awards, som løb af stablen i Los Angeles natten til mandag.

Det tidligere ægtepar Brad Pitt og Jennifer Aniston kan nemlig ikke slippe væk fra rygter om, at de er ved at finde sammen igen, og selv om begge superstjerner slår det hen som en sjov tanke, gjorde de tilsyneladende intet for at lukke ned for snakken under nattens prisuddeling.

Og det er blevet bemærket på de sociale medier, hvor en håndfuld billeder af de tidligere powercouple er gået deres sejrsgang.

På den røde løber havde Aniston ellers gjort nar af rygterne, da hun blev konfronteret med romance-rygterne:

Brad Pitt sad til bords med blandt andre Leonardo DiCaprio, som måtte se prisen for bedste hovedrolle gå til Joaquin Phoenix. (Foto: Scanpix)
Brad Pitt sad til bords med blandt andre Leonardo DiCaprio, som måtte se prisen for bedste hovedrolle gå til Joaquin Phoenix. (Foto: Scanpix) Foto: Robert Gauthier
Vis mere

»Det er virkelig morsomt. Men hvad skal de ellers snakke om?,« sagde hun.

Amerikanske medier beskriver imidlertid samstemmende, hvordan de to skuespillere kiggede længselsfuldt efter hinanden under prisuddelingen, hvor de begge vandt en prestigefyldt pris.

Pitt for sin store birolle i Quentin Tarantinos komedie 'Once Upon a Time... In Hollywood' og Aniston for sin hovedrolle i dramaserien 'The Morning Show', der er den første store satsning for streamingtjenesten Apple TV+.

Showets producere var smarte nok til at klippe til Jennifer Aniston, da Brad Pitt var oppe og tage imod priserne, og her kunne seerne så selv følge de kærlige blikke.

Og selvom Brad Pitt ikke var til stede i salen, da hans ekskone modtog sin pris, så slap han ikke for at blive foreviget.

Og det søde billede af skuespilleren, der er stoppet op bag scenen for at følge hele Jennifer Anistons tale på et fjernsyn, er siden gået viralt.

Pitt og Aniston var gift fra 2000-2005, hvorefter han fandt sammen med Angelina Jolie, mens hun for en stund fandt kærligheden med skuespilleren Justin Theroux.

Efter Pitts skilsmisse fra Jolie i fjor har både fans og medier nærmest forlangt, at det tidligere powercouple finder sammen igen.

Og efter nattens kærlige rendezvous vil rygterne og kravene kun tage til.

Ikke mindst efter de to stødte på hinanden i forbindelse med showet, hvor de både udvekslede store smil og kindkys, mens Brad Pitt holdt Jennifer Anistons hånd.

I sin takketale kunne Brad Pitt da heller ikke lade være med at kommentere rygterne. Her fortalte han, at han med vilje ikke havde taget sin mor med til aftenens arrangement.

»Jeg ville gerne have taget hende med, men jeg kunne ikke, for alle, jeg står sammen med på den røde løber, bliver jeg beskyldt for at date. Og det ville bare blive akavet,« jokede han fra scenen.