I dag er Drew Sycamore gift på tredje år med den 33-årige musiker Mattias Kolstrup, kendt som forsangeren i det tidligere rockband Dúné.

Men forinden var den 31-årige sangerinde over fire år i et turbulent forhold, der gjorde hende usikker på sig selv. Hun mistede sig selv til kæresten og handlede og klædte sig efter, hvad hun tænkte, han godt kunne lide.

Det fortæller Drew Sycamore i det seneste afsnit af Loud-podcasten '112 for knuste hjerter'.

»Jeg var så meget en anden person – den person han gerne ville have,« fortæller sangerinden ærligt i podcasten.

Hun fremhæver blandt andet én særlig episode fra det tidligere forhold.

»Jeg har totalt perfekte bryster. Mine bryster, de sidder perfekt, synes jeg selv. Men han tilbød mig rent faktisk, at han ville betale for, at jeg fik lavet større bryster,« fortæller Drew Sycamore.

»Han kunne gøre mig så usikker på min egen krop, som jeg aldrig havde haft et problem med før.«

Tilbuddet om de nye bryster takkede Drew Sycamore dog klart nej tak til.

Men til gengæld begyndte hun i stedet at gå med bh med push up.

»Jeg tænkte: 'Han vil gerne have sin ekskæreste, og hvis hun havde store bryster, så må jeg være sådan én, der har det også'. Så det var ret ekstremt egentlig at være så lost i nogle andres idé,« forklarer sangerinden i podcasten.

Parret gik fra hinanden ad flere omgange, men vendte altid tilbage igen.

Men så skete en skelsættende begivenhed, der vendte op og ned på alt: I 2014 mistede Drew Sycamore som 24-årig sin mor efter en otte måneder lang kamp mod kræften.

Og selvom kæresten var en stor støtte gennem sorgen, så blev morens død alligevel det springende punkt for at komme ud af forholdet.

»Jeg blev jo udslettet og samlet igen. Og man har simpelthen ikke overskud til at være noget, man ikke er lige pludselig. Og så blev jeg jo faktisk bare lidt mere sådan: 'Prøv at høre, hvis du ikke kan lide den her del af mig, så fuck dig',« forklarer Drew Sycamore.