Fie Laursen blev mobbet så voldsomt, at hun fem gange har skiftet skole for at undslippe drillerierne, som, hun mener, er udsprunget af hendes udtalte ønske om at blive model. Et ønske, der nu er gået i opfyldelse. Men det er ikke alle, der glæder sig over hendes succes.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Fie Laursen var i uge 2 i år det ord med mest fremgang i antallet af søgninger foretaget på Google i Danmark.

Det skyldes i høj grad den 15-årige bloggers optræden i Aftenshowet 9. januar, hvor hun fortalte om den årelange mobning, hun har været udsat for - ifølge hende selv, fordi hun talte højt om modeldrømme og delte billeder af sig selv på Facebook. Men mobningen er ikke kun noget, hun selv er blevet udsat for. Hun har også udsat andre for det.

- Jeg har en fortid, hvor jeg selv har været ond ved folk, fortæller hun til bt.dk.

- Men det er ikke nogen hemmelighed, og det har jeg ændret, så jeg forstår ikke, hvorfor folk begynder at snakke om det, siger Fie Laursen.

LÆS OGSÅ:

Men mange snakker om Fie. Ikke mindst på Facebook har der været meget debat om teenageren.

Og nu drejer det sig så om et nyt billede. Fie Laursen er nemlig model for mode-webshoppen Miinto.dk i forbindelse med virksomhedens uddeling af modeblogprisen.

- Sorry.. Fatter ikke når folk skriver 'du hjælper mig så meget i min hverdag', 'du er så sej', osv osv osv.. Hun er bare én af de 215456434 andre børn der er blevet mobbet, og fortjener ikke en skid mere opmærksomhed. Hun misbruger sin fame.. Det hele er løgn..., skriver Michelle Marek i en kommentar til billedet og Rasmus Kroman skriver dette:

- Hun er jo ikke talentfuld? Hun er bare god til at få medlidenhed.Men det bekymrer ikke Konrad Kirklo administrerende direktør i Miinto.dk.

- Vi kan se, der har været heftig debat, men hvis der er negative holdninger til Fies billede, kommenterer vi ikke. Det fleste er jo positive, og officielt har vi valgt ikke at forholde os til det. Så er der jo mange ting, vi kunne give os i kast med, siger han.

- Jeg synes på et personligt plan, at det er fantastisk, at Fie får opfyldt sin drøm, og at hun får gjort sine gamle klassekammerater til skamme, siger han.

Og Fie selv tager det da heller ikke så tungt, at folk har negative bemærkninger til hendes billede.

- De fleste er jo positive. Og jeg tror ikke nogen af dem, der har mobbet mig mangler at sige undskyld. Det er kun folk, jeg ikke kender, der kommenterer, siger Fie, da vist ikke har mistet alt selvtilliden og tager sine nye billeder med ud til forskellige modelbureauer for at komme nærmere drømmen om en modelkarriere.

- Jeg synes, det er sjovt at være model, og jeg elsker at kigge på pæne billeder, siger hun.