Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) venter barn med sin kæreste gennem tre år, Anne Simonsen.

»Vi glæder os rigtig meget. Det bliver et julebarn, så det bliver nok en lidt anderledes jul på gården i år. Men sikken en dejlig julegave,« fortæller ministeren til Billed-Bladet.

Det er parrets første barn, men om familieforøgelsen fører til et bryllup, må tiden vise. I første omgang glæder de sig til familieforøgelsen.

Gården Birkehøjgaard, som Troels Lund Poulsen har ejet siden 2005, og som parret skal holde jul i, ligger lige syd for den lille sjællandske by Tølløse mellem mark og skov.

I slutningen af august deltog Troels Lund Poulsen og Anne Simonsen i Dronningens gallataffel i anledningen af, at den franske præsident, Emmanuel Macron, besøgte Danmark.

Det var ved denne anledning, at Billed-Bladet fik mulighed for at spørge ind til den lille bule på Anne Simonsens mave, som kan skimtes på billedet ovenfor.

Tidligere har Troels Lund Poulsen været i et forhold med ministeren for offentlig innovation, Sophie Løhde (V). De gik fra hinanden i 2013 efter seks år sammen. Siden da har der ifølge Løhde aldrig været problemer med samarbejdet. Det fortalte hun til B.T. i februar 2017.