Efter at have kæmpet i næsten 12 år for at blive gravid, kunne skuespillerinden Mille Dinesen for en uge siden byde velkommen til sit og kærestens første barn.

'Mangler ord, der præcis kan beskrive den lykke, jeg føler. 17.08.2018, 3674 gram og 53 cm af det dejligste stykke med baby, jeg kunne drømme om', skrev skuespillerinden, som især er kendt fra den populære tv-serien 'Rita', for seks dage siden på sin Instagram-profil, hvor hun delte det første billede af sin lille nyfødte søn, Eddie.

Lørdag har hun delt endnu et billede af det lille ønskebarn, som hun og kæresten - Thomas Busch - længe kæmpede for at blive forældre til.

'I dag er jeg syv dage gammel. Billedet er dog meget, meget gammelt, fra jeg var to dage. Meget er sket siden', skriver hun til billedet, som hun også har hashtagget 'mit livs kærlighed'.

Den 44-årige skuespillerinde har tidligere været meget ærlig omkring de problemer, som hun og kæresten har gået igennem i forsøget på at blive forældre.

Det var også årsagen til, at de to gik fra hinanden i begyndelsen af forrige år. Da Mille Dinesen i begyndelsen af i år afslørede, at hun endelig var blevet gravid, begyndte flere derfor hurtigt at spekulere i, hvem faderen til barnet kunne være.

I juni fortalte hun selv på Instagram, at det var Thomas Busch, som hun havde fundet sammen med igen i al hemmelighed.

‘I snart 12 år har vi kæmpet for at blive gravide. Det har tit været anledningen til, at vi flere gange har måtte kaste håndklædet i ringen. Men kærligheden slap aldrig op i mellem os. Nu er jeg gravid sammen med den mand, jeg elsker - og vi har ikke været lykkeligere. Drømme går nogle gange i opfyldelse,’ skrev Mille Dinesen i den forbindelse.