Lyt til artiklen

Oscar-prisen for bedste internationale film var ikke den eneste gode nyhed, som 'Druk'-skuespilleren Magnus Millang modtog natten til mandag.

For udover titlen som Oscar-vinder fik han også en anden titel. Titlen som far til tre. Det fortalte Thomas Vinterberg i TV-Avisen mandag aften.

»Forresten, tillykke til Magnus, som er blevet far i nat,« lød det fra en smilende Oscar-vindende instruktør, som var glad på Magnus Millangs vegne.

I en sms til B.T. fortæller Magnus Millang, at »alt er gået helt, som det skulle, og alle er meget glade«.

Foto: Martin Sylvest Andersen
Vis mere

Og da B.T. spørger indtil, om den nye søn skal hedde Oscar, så er B.T. langtfra de første.

»I er nummer 88, der spørger, om han skal hedde Oscar. Det virker for uoriginalt, så er jeg mere til at kalde ham Susse Wold,« skriver Magnus Millang jokende.

Da B.T. fangede Magnus Millang til Oscar-festen på Zentropa, fortalte han netop, at hans hustru, Nana Fagerholt, var højgravid og gået ti dage over termin, så han var på vagt, hvis der nu skulle ske noget.

Kort efter triumfen var Magnus Millang så ikke længere at finde ved festen på Zentropa. Han var smuttet hjem til sin hustru, bare for en sikkerheds skyld, oplyste han i en sms til B.T.

Skuespillerne Lars Ranthe, Magnus Millang og Susse Wold og holdet bag filmen Druk ser årets Oscar-uddeling hos Zentropa, mandag den 26. april 2021. Filmen, instrueret af Thomas Vinterberg, vandt en Oscar for bedste udenlandske film.
Skuespillerne Lars Ranthe, Magnus Millang og Susse Wold og holdet bag filmen Druk ser årets Oscar-uddeling hos Zentropa, mandag den 26. april 2021. Filmen, instrueret af Thomas Vinterberg, vandt en Oscar for bedste udenlandske film. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

Det er tredje gang, at Magnus Millang og Nana Fagerholt er blevet forældre, og det er tredje gang, at parret får en søn.