Ovenfor fortæller Michéle Bellaiche om sin mest pinlige episode på tv.

Tv-værten Felix Smith bliver fra februar ny vært på Go'aften Danmark.

Det skriver TV 2.

Den 41-årige tv-vært overtager således posten fra Michèle Bellaiche, der tidligere på ugen meddelte, at hun stopper som vært på programmet.

Felix Smith får dog travlt i den første tid, for sideløbende med sit nye job som vært på Go'aften Danmark, skal han også bestyre underholdningsprogrammet 'Danmark har talent'.

»Jeg frygter de første par måneder, hvor jeg både skal lave ’Danmark har talent’ om lørdagen og være ny på job i hverdagene,« siger han til TV 2, men understreger dog også, at han glæder sig meget til udfordringen.

Felix Smith har tidligere været vært på programmet 'Weekend weekend', og han startede sin karriere som vært på ungdomsprogrammet 'Rundfunk' i 2003. Han fortæller, at det altid har været lidt af en drøm at få job på netop Go'aften Danmark.

Felix Smith bliver ny vært på Go' aften Danmark. Vis mere

Felix Smith overtager posten som vært på TV 2-programmet den 1. februar, når 45-årige Michèle Bellaiche forlader Go'aften Danmark efter 11 år som vært.

»Der var flere, der begyndte at græde, og det kom bag på mig. Det var meget rørende. Men det er også svært at sige farvel til nogle mennesker, som jeg har kæmpet sammen med i 11 år. Vi har fået en helt speciel holdånd. Det kommer jeg til at savne, og det var svært at sige farvel til,« sagde Michéle Bellaiche tidligere på ugen til BT.

Her løftede hun også lidt af sløret for, hvad hun skal lave fremover.

»Jeg holder mange foredrag for tiden, og i hver sommerferie skriver jeg en masse idéer til projekter ned, som jeg aldrig får kigget på. Det er der tid til nu,« sagde  Michèle Bellaiche.