'Gift ved første blik'-eksparret Michael Sommer og Christina Arenholt Nielsen har valgt at få en abort.

Det fortæller parret til B.T.

»Der har været stor opmærksomhed omkring os og vores forhold, og derfor ønsker vi at melde ud, at vi efter mange og svære overvejelser i fællesskab har valgt at få afbrudt graviditeten. Vi melder dette ud, så vi kan komme videre med vores liv - hver især,« skriver parret i en fælles udtalelse.

I slutningen af DRs populære datingprogram valgte parret at fortsætte deres ægteskab. Senere fortalte de dog til B.T., at de var gået fra hinanden. Men at Christina Arenholt Nielsen var gravid.

Michael Sommer og hustru Christina Arenholdt Nielsen på deres bryllupsrejse.
Michael Sommer og hustru Christina Arenholdt Nielsen på deres bryllupsrejse. Foto: Snowman Productions ApS
Vis mere

»De sidste uger har været utrolige hårde for mig. At stå alene, gravid med et forlist forhold,« fortæller Christina Arenholt Nielsen nu.

»I den seneste tid er det da også blevet klart for mig, at Michael og jeg ikke kan tilbyde et barn det, vi gerne vil. Det er den sværeste beslutning, jeg har skullet træffe i mit liv, men samtidig er jeg også sikker på, at det er det rigtige for os begge.«

Den 25-årige tv-kendis fortæller desuden, at parret har kæmpet for deres forhold - ikke mindst på grund af det kommende barn - men at de nu ved, at det aldrig vil komme til at fungere.

»Michael og jeg er nu blevet skilt og har haft meget lidt kontakt, men jeg håber kun det bedste for ham i fremtiden.«

Også 27-årige Michael Sommer udtaler sig:

»Det har slet ikke været nogen nem beslutning for os. Men vi kan ikke tilbyde et barn den familie og de rammer, som vi begge ønsker, vores kommende barn skal vokse op i. Den sidste tid har været svær, og Christina har stået meget alene, da vi ikke har været sammen og haft meget lidt kontakt,« skriver han.

»Jeg har stor respekt for hende - og jeg ønsker også kun det bedste for hende i fremtiden.«

Parret har ikke yderligere kommentarer til hverken bruddet eller den afbrudte graviditet. De har ikke oplyst, hvor langt Christina Arenholt Nielsen var henne.