Michael Jacksons læge kommer i et nyt interview med voldsomme anklager mod superstjernens far, Joe Jackson, som døde i sidste måned.

Lægen Conrad Murray fortæller til The Blast, at Michael Jackson blev “kemisk kastreret” af sin far. Det skriver The Sun.

Michael Jacksons far Joe Jackson sørgede angiveligt for, at sangstjernen blev kemisk kastreret.
Michael Jacksons far Joe Jackson sørgede angiveligt for, at sangstjernen blev kemisk kastreret. Foto: IAN LANGSDON
Vis mere

Ifølge lægen sørgede Joe Jackson, som også var Michaels manager, for at få superstjernen kastreret således, at han ville beholde sin lyse sangstemme.

»Det, at han blev kemisk kastreret for at beholde sin lyse sangstemme, er der ingen ord for,« siger Conrad Murray.

Lægen har tidligere været ude for at beskylde Joe Jackson for at give Michael hormonindsprøjtninger for at stoppe sangstjernens stemme fra at blive dybere.

Michael Jackson hittede gennem flere årtier med sange som 'Billie Jean', 'Thriller' og 'The way you make me feel'.
Michael Jackson hittede gennem flere årtier med sange som 'Billie Jean', 'Thriller' og 'The way you make me feel'. Foto: Leonhard Foeger
Vis mere

‘Michael ville kaste op’

Conrad Murray fortæller samtidig, at Joe Jackson var forfærdelig over for sine børn.

»Joe Jackson var en af de værste fædre over for sine børn i historien,« siger han.

Ifølge lægen var Michael så bange for sin far, at han ville kaste op, hver gang han så ham.

På trods af lægens anklager har Micheal Jacksons søn Prince tidligere været ude for at forsvare sin bedstefar. På en Instagram-video fortæller han, at Joe Jackson ikke har gjort noget galt. »I kan alle blive ved med at tale dårligt om ham og sige, at han mishandlede min far... Men han opdragede sine børn ordentligt, hvis ikke ville de have været bandemedlemmer eller døde,« siger Prince i videoen. 
På trods af lægens anklager har Micheal Jacksons søn Prince tidligere været ude for at forsvare sin bedstefar. På en Instagram-video fortæller han, at Joe Jackson ikke har gjort noget galt. »I kan alle blive ved med at tale dårligt om ham og sige, at han mishandlede min far... Men han opdragede sine børn ordentligt, hvis ikke ville de have været bandemedlemmer eller døde,« siger Prince i videoen.  Foto: CARLO ALLEGRI
Vis mere


Joe Jackson døde af kræft den 27. Juni i en alder af 89.