Så er der dårligt nyt til alle dem, der gik og troede, at de havde en chance hos verdens mest sexede mand.

Skuespilleren Michael B. Jordan, der sidste år vandt den nævnte titel, har nemlig fået sig en kæreste.

Det skriver People, som er et af mange amerikanske medier, der har spottet en række nye billeder på den 33-årige skuespillers Instagram.

På et af billederne står Michael B. Jordan og holder om sin nye kæreste, mens han på det andet sender hende et kærligt blik.

Michael B. Jordans nye kærlighed er den 24-årige model Lori Harvey, som er datter af den kendte amerikanske komiker og tv-vært Steve Harvey.

Hun har tidligere været forlovet med den amerikanske fodboldspiller Memphis Depay. De to begyndte at date i 2016 og blev forlovet året efter. I 2018 gik de dog fra hinanden.

Rygterne om Michael B. Jordans og Lori Harveys forhold har kørt i månedsvis.

Det er dog først nu, at det bliver bekræftet fra hestens egen mund via sociale medier, hvor også Lori Harvey har delt en række kærlighedsbilleder, som kan ses herunder:

Første gang Michael B. Jordan og Lori Harvey blev spottet sammen var i slutningen af november, hvor sladdermediet TMZ fik fingre i en række billeder af de to, da de ankom sammen til lufthavnen i Atlanta.

Den 30. december blev de atter en gang spottet sammen. Denne gang blev der taget billeder af dem, da de steg ud af et fly sammen i Salt Lake City.

Michael B. Jordan har endnu ikke udtalt sig om forholdet, men i november fortalte han magasinet People, hvad han leder efter i en partner:

»God humor og forståelse, fordi en skuespillers liv ikke ligefrem er befordrende for et forhold,« sagde han.