Mette Blomsterberg skal skilles.

Det skriver hun på Instagram.

»Henrik og jeg har valgt at gå hvert til sit efter mange, mange gode år sammen. Det er ulykkeligt for os begge to - en virkelighed som gør ondt. Det er en svær tid, specielt for vores piger og derfor beder vi pressen om at respektere, at vi som familie får den nødvendige ro til at finde os selv,« skriver hun.

51-årige Mette Blomsterberg har været gift med Henrik Blomsterberg i 29 år, og de har to piger sammen.

Mette og Henrik Blomsterberg til Billed-Bladets TV-Guld i 2015.
Mette og Henrik Blomsterberg til Billed-Bladets TV-Guld i 2015. Foto: Claus Bech
Vis mere

I 2019 gav hun et interview til Hendes Verden, hvor hun indrømmede, at ægteskabet ikke altid var nemt. Ugebladet spurgte hende, om hun nogneisnde har mistet vejgrebet.

»Ja, det sker ind imellem. For eksempel i ægteskabet, hvor man indimellem tænker: ”Hov, hvordan havnede vi her?”. Vi har prøvet at have det ad helvedes til og troet, at vi skulle skilles i en periode, da vi havde kendt hinanden i nogle år og havde små børn. Men vi fandt tilbage til hinanden, og i dag har vi accepteret, at toget ikke altid kører på skinner,« sagde Mette Blomsterberg.

Dengang indrømmede hun også, at ægteskabet var et fuldtidsjob.

»Det er fast arbejde at være gift, og Henrik og jeg har været sammen i 27 år, hvilket er meget godt taget i betragtning af, at jeg kun er 26, ha-ha. Vi er begyndt at arbejde mindre og mindre sammen, for vi er meget opmærksomme på, om det er godt for os. Det har det været, men nu vil vi ikke sidde hver aften og diskutere forretning. Vi skal huske, at der er andet i livet, og af den grund skal vi ikke blive ved med at arbejde sammen,« sagde hun.