Søndag bragte TV 2 en dokumentar som gik helt tæt på hertugen og hertuginden af Sussex.

Og under et interview som hertuginde Meghan gav, har folk spottet noget i baggrunden, som får dem til tasterne.

For selvom parret havde et travlt program på deres officielle besøg til Afrika, så skulle de stadig finde tid til at passe deres lille dreng, Archie.

Mens hertuginde Meghan står og fortæller om, hvordan de to første dage af deres tur til Afrika er gået, så kan man se hendes mand i spejlbilledet bag hende, hvor han står og vugger deres søn, kan man se i dokumentaren på TV 2 Play.

Det lille nye medlem af den kongelige engelske familie kom til verden 6. maj i år, og det skete under stor mediebevågenghed.

Stik imod traditionerne valgte den nybagte mor at tage sig lidt tid til at sunde sig i, inden hun stillede sig op foran pressen.

Prins Harrys storebror, prins William, som er tronarving, fulgte til gengæld sammen med sin kone, hertuginden af Cambridge, foreskrifterne og stillede op til billeder timer efter fødslen.

Noget af den engelske befolkning kunne dog med skuffelse se, at det var prins Harry, som i første gang stillede sig op og svarede på spørgsmål fra pressen, efter deres søn var kommet til verden.

Men den lille Archie har ikke helt været ude af mediernes søgelys og efter nogle få dage i Afrika, blev den fem måneder gamle dreng altså også fanget på kamera, mens hans far stod og vuggede ham.

Dokumentaren, som parret har medvirket i, hedder 'Harry og Meghan - vores afrikanske rejse', og den løftede blandt andet sløret for, hvor hårdt parret synes, det er, at være mål for hård kritik, granskende og uærlige historier i pressen.

Der var dog også mange lyse stunder under besøget på det afrikanske kontinent.

Blandt andet var lille Archie så heldig at møde nobelpristager ærkebiskop Desmond Tutu.