Peter Warnøe kan se frem til at få et søgsmål ind ad døren.

Ifølge den amerikanske forretningsmand Richard Sussman, der ligesom Peter Warnøe er medstifter af venturefonden Nordic Wye, har den danske erhvervsmand nemlig snydt ham for et millionbeløb.

Det skriver Børsen, som kan berette, at det præcise beløb lyder på 1,2 millioner kroner.

Ifølge mediet beskylder Richard Sussman den 56-årige Warnøe for at presse førstnævnte ud af virksomheden.

Han påstår, at han blev snydt for de 1,2 millioner kroner, da it-virksomheden Weblife blev solgt for 378 millioner kroner i 2017.

'(Peter Warnøe, red.) brugte afpresning til at tvinge mig til at acceptere enhver aftale, der blev lagt foran mig,' skriver Richard Sussman i et brev til Henrik Klovborg, tidligere formand i Nordic Eye.

Et brev, som Børsen er kommet i besiddelse af.

'Ikke alene rev Peter (Warnøe, red.) min kontrakt over uden grund, han pressede mig også til at skrive under,' fortsætter den amerikanske forretningsmand i brevet.

Brevet blev angiveligt sendt i oktober sidste år.

I brevet truer Sussman efter sigende med at sagsøge både Peter Wanøe personligt samt fondens administrationsselskab. Søgsmålet skal angiveligt være under forberedelse, hvilket Richard Sussman bekræfter over for Børsen.

Mediet har forsøgt at få både Susmann og Peter Warnøe til at stille op til interview, men ingen af parterne har accepteret tilbuddet.

Peter Warnøe skriver dog i en mail til Børsen, at han 'på ingen måde' kan genkende forløbet, og at hverken han eller Nordic Eye på nuværende tidspunkt har modtaget et sagsanlæg. Han understreger endvidere, at han ikke selv kan afskedige partnere i virksomheden uden at få bestyrelsens godkendelse først.

Richard Sussman stoppede i Nordic Eye i efteråret 2019.