Når Medina til foråret bliver mor, har hun ikke planer om at trække stikket og gå på barsel.

For øjeblikket er der heller ikke udsigt til en pakket koncertkalender for Medina i starten af det nye år, så spørgsmålet er måske ikke så relevant, men Medina svarer alligevel med et grin, da hun i det nyeste nummer af magasinet Elle bliver spurgt, om hun har planlagt at gå på barsel:

»Overhovedet ikke. En koncert varer 70 minutter, og jeg tager bare min far, svigermor, en veninde eller assistent med på job. De vil elske at stå med den lille på armen, mens jeg larmer oppe på scenen. Det er sgu ikke noget problem,« siger hun til Elle.

Medina er selv vokset op i et hjem med musik.

Hendes forældre havde indrettet et øvelokale i kælderen i deres rækkehus i Aarhus og tog ud og spillede til fester i weekenderne. Her var Medina som lille med og sov i et baglokale på en madras, mens de optrådte, fortæller hun til Elle.

Hun beskriver sin egen opvækst med en lillesøster og en storebror som meget 'fri' og 'middelklasse', hvor der ikke manglede noget.

Medina blev i sommer gift med Malo Chapsal, der er sergent i militæret og er i gang med at uddanne sig til officer.

Han står for strukturen i hjemmet, mens Medina står for det spontane, og hun håber, at de bliver afslappede som forældre. De kommer begge fra hjem, hvor børn skal ses og høres, og ud over en stor portion kærlighed forventer Medina også masser af rod og legetøj på stuegulvet, tilføjer hun.

Medina
Medina Foto: Kim Haugaard
Vis mere

Medina virker generelt til at have fået mere ro på tilværelsen de seneste par år, efter at hun for år tilbage var igennem en større personlig krise, der kulminerede med, at hun i foråret 2018 fik frakendt sit kørekort i tre et halvt år for at have kørt med alkohol og kokain i blodet.

I foråret stillede B.T. Medina en række coronarelaterede spørgsmål. Blandt andet hvordan hun havde det midt i den store nedlukning af Danmark.

»Jeg har det godt. Vi er gode til at gå tur, hvor der ikke er andre, og vi er heldigvis gode til at trives indendørs i utrolig lang tid. Vi er opmærksomme på, at vi skal have hver vores alenetid, og vi gør vores bedste for at give plads til det, vi ellers skal af hjemmearbejde,« sagde hun blandt andet.

For tiden er Medina og hendes mand på jagt efter et nyt hus, til når den lille nye kommer. Indtil videre er der ikke noget nyt på den front, oplyser Medinas manager til B.T.