Medina er klar til at vise en mere privat side frem og blandt andet åbent fortælle om sin lillesøsters psykiske sygdom.

I den seneste udgave af magsinet Elle fortæller Medina, at hun tidligere har sagt nej til at medvirke i dokumentarflim, da hun har svært ved at lukke folk ind på livet, men nu føler hun sig klar.

Den 37-årige popstjerne har derfor det seneste år ladet sig følge af dokumentarfilminstruktøren Kaspar Astrup Schrøder, som har kendt hende, før hun blev berømt.

Han har fulgt hende hjemme, og når hun er til terapi, og han har derudover talt med hendes venner, kollegaer, familie og hendes mand, Malo, som hun blev gift med i i sommer, og som hun til foråret venter barn med.

Medina fortæller til Elle, at hun har et behov for at vise, hvem hun er. At hun 'ikke er en hysterisk popdiva, men et menneske med et bankende hjerte'.

I dokumentaren medvirker også Medinas ni år yngre lillesøster Michala, der siden en alder af ni år har kæmpet med en alvorlig psykisk sygdom og flere gange har været indlagt.

Medina vil gerne vise udfordringerne ved at være patient og pårørende i det danske psykiatriske behandlingssystem.

»Min søster er den sejeste i verden. Jeg vil gøre alt i verden for, at hun skal få et godt liv. Og det er næsten ikke til at fatte, hvor langt hun er nået. På trods af sin sygdom er hun gået i gang med en universitetsuddannelse og klarer det helt vildt flot. Psykisk sygdom er noget af det mest tabuiserede, og derfor har jeg valgt at fortælle åbent om vores erfaringer på godt og ondt. Selvfølgelig i tæt dialog med min søster og familie,« fortæller Medina til Elle.

Medina har senest været med i jubilæumsudgaven af 'Toppen af Poppen' på TV 2.
Medina har senest været med i jubilæumsudgaven af 'Toppen af Poppen' på TV 2. Foto: Per Arnesen / TV2
Vis mere

Medina er mellemste barn i en søskendeflok på tre.

Hendes forældre blev skilt, da hun var 18 år, og i dag bor hendes mor i Aarhus, mens hendes far bor i Ordrup nord for København. Lillesøsteren bor i Søborg, og Medina sætter en ære i at holde sammen på sin familie, fortæller hun.

Den kommende dokumentarfilm, der endnu ikke har fået en officiel titel, forventes at få premiere i foråret 2022.