Britney Spears og hendes familie er tilsyneladende gået lovens vej for at holde en mand ved navn Sam Lutfi væk fra den amerikanske popstjerne.

Ifølge flere amerikanske medier har den 37-årige sangerinde nemlig bedt om et polititilhold mod Sam Lutfi, fordi han udsætter hende og hendes familie for chikane.

Gennem den 81 sider lange ansøgning om polititilhold fremgår det ifølge E News, at Sam Lufti blandt andet angiveligt har sendt truende sms-beskeder til Britney Spears' familie.

'Han har lækket fortrolige oplysninger og overvejer at offentliggøre flere af miss Spears (faktiske og opdigtede) private informationer,' lyder det også ifølge E News i dokumenterne, som også mediet People har set.

Ifølge mediet The Blast er ansøgningen om et tilhold onsdag blevet godkendt af en dommer. Det betyder, at Sam Lutfi skal holde sig mindst 180 meter fra Britney Spears og hendes familie. Lutfi selv er dog utilfreds og hævder, at han ikke har været i kontakt med Britney Spears siden 2009.

Til The Blast siger Lutfis advokat også, at man er utilfreds med resultatet og vil tage sagen videre.

Britney Spears har for nylig været indlagt for at arbejde med sit mentale helbred, og i den forbindelse er Sam Lutfi altså tilsyneladende dukket op i hendes liv igen.

'Kort efter, at miss Spears lod sig indskrive på en psykiatrisk institution, begyndte Lutfi en ny kampagne, hvor han chikanerede miss Spears og hendes familie,' lyder det i dokumenterne ifølge E! News og People.

Britney Spears og hendes familie har angiveligt været udsat for chikane.
Britney Spears og hendes familie har angiveligt været udsat for chikane. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Tilsyneladende er det heller ikke første gang, Sam Lutfi har generet Britney Spears.

Han har ifølge dokumenterne tidligere udgivet sig for at have været sangerindens manager, men i 2009 fik han tilhold på tre år.

Sam Lutfi skulle angiveligt også have forsøgt at få sine flere tusinde følgere på sociale medier til at rase over det faktum, at Britney Spears har en økonomisk værge i form af sin far.

I forbindelse med Britney Spears' indlæggelse for nylig startede tusindvis af Britney Spears-fans kampagnen #FreeBritney, hvor fans netop ønskede at befri sangerinden fra de juridiske bånd, hendes forældre har lagt over hende.

Lige siden Britney Spears' nervesammenbrud og tvangsindlæggelse i 2007 og 2008 har Britneys far, Jamie, nemlig været superstjernens økonomiske værge.

Det betyder, at han styrer sangerindens økonomi og skal underskrive dokumenter for hende.

Britney Spears delte dog selv i starten af maj en video på Instagram, hvor hun beroligede sine fans.

'Jeg tjekker lige ind for at forsikre jer alle, at alt er godt. Min familie og jeg har været igennem en stresset periode. Og jeg havde blot brug for lidt tid til at komme mig,' lød det fra Britney Spears.