Flere gange har der været snak om, at de to brunetter, der hører til hvert sit europæiske kongehus, har meget til fælles, når det kommer til valg af mode.

Og nu sker det igen.

Denne gang er det vores allesammens kronprinsesse Mary, som bar en jakke, som tidligere er båret af Meghan, hertuginde af Sussex.

Et engelsk medie har opdaget, at den danske royale frontfigur har valgt samme jakke, og de mener, at hertuginde Meghan sagtens kan tage det som en kompliment.

Kronprinsesse Mary som protektor - og uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers modtages af blomsterpige og professor Carsten Rahbek ved åbning af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn onsdag 24. april 2019.  Det var her Kronprinsessen bar den møkreblå Scanlan Theodore-jakke. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Kronprinsesse Mary som protektor - og uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers modtages af blomsterpige og professor Carsten Rahbek ved åbning af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn onsdag 24. april 2019.  Det var her Kronprinsessen bar den møkreblå Scanlan Theodore-jakke. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Det britiske medie Daily Mail skriver, at jakken er fra mærket Scanlan Theodore.

Kronprinsesse Mary bar den, da hun deltog ved Forskningens Døgn i Peter Lieps Hus i Dyrehaven.

De to kvinder, der er gift ind i royale liv, bar jakken i to forskellige farver.

Mary havde en udgave i en mørk navy-farve, hvor hertuginde Meghan bar en i bordeauxfarve.

Hertuginde Meghan bar en bordeaux udgave af jakken ved Invictus Games, som er sportskonkurrencer for veteraner. Det fandt sted i Sydney, Australien tilbage i oktober 2018.Search instead for bourdeu EPA/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
Hertuginde Meghan bar en bordeaux udgave af jakken ved Invictus Games, som er sportskonkurrencer for veteraner. Det fandt sted i Sydney, Australien tilbage i oktober 2018.Search instead for bourdeu EPA/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT Foto: DAN HIMBRECHTS
Vis mere

Og jakken, som blev båret af hertuginden i 2018, er ikke helt billig.

Ifølge Daily Mail koster den nemlig lige over 6.700 danske kroner.

Meghan bar den ved Invictus Games, en sportsbegivenhed med forskellige sportsgrene, hvor det er veteraner, der deltager.

Det skete i oktober i 2018 i Sydney i Australien, og nu, et halvt år senere, er det altså Mary, som har båret jakken med bindebånd i siden og den lille flæsedetalje.