Mascha Vang og Anne Bech var tætte veninder og havde været det i 11 år.

Nu er Anne Bech gået bort, og det er en tydeligt berørt Mascha Vang, som mindes de gode oplevelser.

»Hun var sød og dejlig, og hun var der for mig, når jeg havde brug for hende. Hun var sjov og omsorgsfuld,« lyder det fra iværksætterkvinden.

»Hun havde en skøn humor, og hun insisterede på at være sjov lige til det sidste.«

Veninderne lærte hinanden at kende hinanden, da fitnessguruen Anne Bech skulle træne Mascha Vang i forbindelse med et radioprogram, de lavede. I 2015 skrev de desuden bogen 'Kom i gang med Mascha Vang' sammen.

Anne Bech gik bort tirsdag, og Mascha Vang nåede at se sin veninde dagen forinden.

»Jeg vil for evigt være glad for det farvel. Jeg vil huske det og hende altid. Det betød virkelig, virkelig meget,« lyder det fra influenceren.

Anne Bech var en sjov person med et varmt hjerte, lyder det fra Vang.

Hun fortæller videre, at der var så mange mennesker som holdt af træneren. Både privat, men også professionelt.

»Selvom der er sne og koldt udenfor, så var hun omgivet af så meget kærlighed og varme til det sidste.«

Influenceren har lavet et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun mindes den tid, som hun og Anne Bech delte. Her fortæller hun lidt om den store påvirkning, Bech har haft på hendes liv:

'Det er så ubegribeligt og uretfærdigt, at du skulle forladt denne verden og dine dejlige børn alt, alt for tidligt. Du kæmpede så hårdt for Caroline og Louis. Du blev hentet herfra, mens du var omgivet af kærlighed og dem, du elsker, ved din side – vi elsker også dig og fik sagt godt farvel,' skriver Vang på det sociale medier, hvor hun fortsætter:

'Tak for dit venskab, for at du var der for mig, når jeg havde brug for det, også selvom jeg drev dig til vanvid med at hælde Baileys i min kaffe og stod op om natten og tømte et glas peanutbutter midt i en af vores træningsperioder. Du lokkede mig sågar til Dragør at bo, hvor du hundsede rundt med mig på løbestien og havde Louis med i barnevognen. Vi har haft det så sjovt.'

Hun slutter med noget, der ligner et løfte til en god ven.

'Jeg vil aldrig glemme dig, kæreste Anne.'

Anne Bech gik bort tirsdag 43 år gammel.