Efter længere tids sygdom med kræft er fitnesstræner Anne Bech gået bort.

'Vores smukke Anne er sovet stille ind efter hård sej kamp mod sygdom. Hun var konstant omringet af varme, støtte og kærlighed fra familie og venner,' skriver Anne Bechs familie på hendes Instagram-profil, hvor de også sender en tak til personalet på Amager Hospital Akutklinik:

'Også en stor kærlig tak til Amager Hospital Akutklinik for deres uvurderlige støtte og deres dygtige, omsorgsfulde sygeplejersker og læger'.

Anne Bech, der blev 43 år, var kendt for sin mangeårige karriere inden for fitness og motion, hvor hun blandt andet var fast ekspert i 'Go' morgen Danmark' på TV 2.

Derudover skrev hun flere bøger om emnet blandt andet med tv-vært Thomas Skov, som hun sidste år også lavede podcasten 'Anne Bech har kræft' sammen med, hvor hun fortalte hele sin historie.

Det var Mascha Vangs nu afdøde veninde Anne Bech, der fik hende tilbage på rette køl.
Det var Mascha Vangs nu afdøde veninde Anne Bech, der fik hende tilbage på rette køl. Foto: Nikolai Linares
Vis mere

Siden hun i februar 2019 blev ramt af en sjælden kræftform i binyren, har hun været åben omkring sit sygdomsforløb og ladet sine følgere følge med på Instagram.

Da hun i efteråret havde fødselsdag, skrev hun blandt andet på sin profil, i hvad der blev hendes sidste opslag:

'Min fødselsdag er snart slut. Jeg havde håbet, den blev bedre end sidste år. Jeg ligger desværre indlagt med sår, der ikke vil hele, og skal opereres. Min familie kom. Sygeplejerskerne har været ud over hvad der er betænksomt. Min medicin virker, men hovedet og operation er helt i stykker.'

'Tak til alle, der spørger. Jeg har lignet det samme, siden sidst jeg tog billede af mig med pandebånd. Men også haft solskinsdage på det sidste. Nu skal det ordnes. Og blive bedre. Jeg ligger og kigger ud over parken, som jeg elsker og har løbet mange damer glade og sundere i. Jeg elskede alt ved det. Tak for opmærksomheden ved min fødselsdag. Jeg elsker min fødselsdag.'

Anne Bech efterlader sig to børn.

Andre læser også